ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ζεστή σοκολάτα με κάρδαμο και πορτοκάλι από Τaλκ 31 Οκτωβρίου, 2017 από Τaλκ 31 Οκτωβρίου, 2017 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 0 Η σοκολάτα είναι αγαπημένη σε όλες τις μορφές. Σε περίπτωση λοιπόν που βαρέθηκες να πίνεις καφέ ή τσάι, ετοιμάσου να δοκιμάσεις μια κούπα ζεστή σοκολάτα, μέσα από μια λαχταριστή συνταγή που θα απογειώσει τα φθινοπωρινά σου απογεύματα! Ζεστή σοκολάτα με κάρδαμο και πορτοκάλι Εκτύπωση Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 300 γρ. κουβερτούρα 800 γρ. γάλα 200 γρ. κρέμα γάλακτος 1 κ.σ. μέλι 1 πορτοκάλι 5-6 σπόροι κάρδαμο 2 στικ κανέλας 20 γρ. φρέσκο τζίντζερ Για το σερβίρισμα φέτες από 1 πορτοκάλι 6 στικ κανέλας Εκτέλεση Σπάμε την κουβερτούρα με τα χέρια μας και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το γάλα, την κρέμα γάλακτος και το μέλι. Κόβουμε το πορτοκάλι στη μέση και τρυπάμε τη σάρκα του πορτοκαλιού με το κάρδαμο, την κανέλα και το τζίντζερ. Τα προσθέτουμε στο μπολ. Καλύπτουμε με διάφανη μεμβράνη και βάζουμε στον φούρνο μικροκυμάτων για 4-5 λεπτά στα 800 Watt. Μεταφέρουμε σε δοσομετρικό δοχείο και γεμίζουμε τα ποτήρια μας. Σερβίρουμε με τις φέτες από το πορτοκάλι και τα στικ κανέλας. Πηγή γλυκιά συνταγήκουβερτούραρόφημασοκολάτα 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΡΕΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΥΚΛΑΣ ΤΗΣ ΙΡΙΝΑ ΜΠΟΙΚΟ Επόμενο άρθρο ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας