ΣΥΝΤΑΓΕΣ Toρτίγια με Φιλέτο Καπνιστό Κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ και μουστάρδα από Taλκ Team 11 Σεπτεμβρίου, 2020 από Taλκ Team 11 Σεπτεμβρίου, 2020 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 1 Η επιστροφή στα θρανία είναι γεγονός! Ακόμη και αν όλα δείχνουν ότι φέτος μέχρι και το #backtoschool θα είναι διαφορετικό, η δύσκολη αποστολή που έχουν οι γονείς κάθε πρωί για την ετοιμασία του δεκατιανού των παιδιών παραμένει ίδια. Τι υλικά πρέπει να επιλέξουν για να προετοιμάσουν ένα κολατσιό υγιεινό, αλλά ταυτόχρονα νόστιμο; Πώς θα βρουν εκείνη την εύκολη και γρήγορη συνταγή που θα τους διευκολύνει; Τις απαντήσεις τις έχει η ΠΙΝΔΟΣ, που για μία ακόμη χρονιά, σας δίνει εύκολες και πεντανόστιμες ιδέες για κολατσιό που θα λατρέψουν … μικροί και μεγάλοι! Toρτίγια με Φιλέτο Καπνιστό Κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ και μουστάρδα Εκτύπωση Μερίδες: 1 τορτίγια Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 2 φέτες Φιλέτο Καπνιστό Κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ 2 φέτες τυρί gouda 2 κ.σ. μουστάρδα 2 φύλλα μαρουλιού 1 τορτίγια 1 ντομάτα κομμένη σε φέτες καλαμπόκι βρασμένο Εκτέλεση Πλένουμε καλά όλα τα φύλλα μαρουλιού. Παίρνουμε 2 φέτες Φιλέτο Καπνιστό Κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ και τις τοποθετούμε μέσα στην τορτίγια. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για το τυρί gouda, για τα φύλλα μαρουλιού και μετά για την ντομάτα. Τοποθετούμε τη μουστάρδα πάνω από την ντομάτα και στη συνέχεια, προσθέτουμε το καλαμπόκι. Τυλίγουμε την τορτίγια και απολαμβάνουμε! delivery σε σάντουιτςδεκατιανόκοτοπαριζάκιΠΙΝΔΟΣσνακσυνταγέςτορτίγιαΦιλέτο κοτόπουλο καπνιστό ΠΙΝΔΟΣ 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Επόμενο άρθρο Σάντουιτς με Κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας