Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Toρτίγια με Φιλέτο Καπνιστό Κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ και μουστάρδα
Toρτίγια με Φιλέτο Καπνιστό Κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ και μουστάρδα

Toρτίγια με Φιλέτο Καπνιστό Κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ και μουστάρδα

από Taλκ Team

Η επιστροφή στα θρανία είναι γεγονός! Ακόμη και αν όλα δείχνουν ότι φέτος μέχρι και το #backtoschool θα είναι διαφορετικό, η δύσκολη αποστολή που έχουν οι γονείς κάθε πρωί για την ετοιμασία του δεκατιανού των παιδιών παραμένει ίδια. Τι υλικά πρέπει να επιλέξουν για να προετοιμάσουν ένα κολατσιό υγιεινό, αλλά ταυτόχρονα νόστιμο; Πώς θα βρουν εκείνη την εύκολη και γρήγορη συνταγή που θα τους διευκολύνει; Τις απαντήσεις τις έχει η ΠΙΝΔΟΣ, που για μία ακόμη χρονιά, σας δίνει εύκολες και πεντανόστιμες ιδέες για κολατσιό που θα λατρέψουν … μικροί και μεγάλοι!

Toρτίγια με Φιλέτο Καπνιστό Κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ και μουστάρδα

Toρτίγια με Φιλέτο Καπνιστό Κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ και μουστάρδα

Εκτύπωση
Μερίδες: 1 τορτίγια
Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά

Υλικά

2 φέτες Φιλέτο Καπνιστό Κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ
2 φέτες τυρί gouda
2 κ.σ. μουστάρδα
2 φύλλα μαρουλιού
1 τορτίγια
1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
καλαμπόκι βρασμένο

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά όλα τα φύλλα μαρουλιού. Παίρνουμε 2 φέτες Φιλέτο Καπνιστό Κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ και τις τοποθετούμε μέσα στην τορτίγια. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για το τυρί gouda, για τα φύλλα μαρουλιού και μετά για την ντομάτα. Τοποθετούμε τη μουστάρδα πάνω από την ντομάτα και στη συνέχεια, προσθέτουμε το καλαμπόκι. Τυλίγουμε την τορτίγια και απολαμβάνουμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ






Facebook

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Τaλκ

talcmag.gr ©2023 – All Right Reserved.