ΣΥΝΤΑΓΕΣ Τορτίγια με μπανάνα, μέλι και βούτυρο αμυγδάλου από Αθηνά Τσόγκα-Τουρνικιώτη 17 Σεπτεμβρίου, 2018 από Αθηνά Τσόγκα-Τουρνικιώτη 17 Σεπτεμβρίου, 2018 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 1 Τορτίγια με μπανάνα, μέλι και βούτυρο αμυγδάλου Εκτύπωση Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 1 τορτίγια ολικής άλεσης 1 μπανάνα ξεφλουδισμένη (ή άλλο φρούτο της αρεσκείας σας) 1 κ.σ. βούτυρο αμυγδάλου (ή φιστικοβούτυρο) 1 κ.σ. μέλι Εκτέλεση Ανακατεύουμε το μέλι με το βούτυρο αμυγδάλου. Το απλώνουμε στην τορτίγια και τοποθετούμε επάνω την μπανάνα. Τυλίγουμε και κόβουμε σε στρογγυλές μπουκίτσες ή το σερβίρουμε ολόκληρο. σνακσυνταγή 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΦΗΓΗΤΡΙΑ ΣΑΣΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ Επόμενο άρθρο Μάφινς με μπανάνα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας