ΣΥΝΤΑΓΕΣ Σοκολατάκια με φυστικοβούτυρο από Κατερίνα Παλέτα 25 Ιανουαρίου, 2018 από Κατερίνα Παλέτα 25 Ιανουαρίου, 2018 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 1 Απολαυστικά γλυκά αλλά και υγιεινά είναι μια υπόσχεση που λίγες συνταγές τηρούν… Τα συγκεκριμένα σοκολατάκια με φυστικοβούτυρο μπορείτε να τα καταναλώσετε χωρίς τόοοσες ενοχές εσείς και τα παιδιά σας. Το μυστικό τους; Ο τρόπος που «δένει» το γλυκό με το αλμυρό. Δοκιμάστε τα! Σοκολατάκια με φυστικοβούτυρο Εκτύπωση Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 2/3 κούπας φυστικοβούτυρο (ελληνικό, 100% φιστίκι) 1/3 κούπας αλεύρι βρώμης 4 σταγόνες βανίλια 25 σταγόνες στέβια Λίγο αλάτι (θαλασσινό, βιολογικό) 75γρ. κουβερτούρα με στέβια Εκτέλεση Ρίχνουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά πλην της κουβερτούρας και ανακατεύουμε για να ομογενοποιηθούν. Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και τα βάζουμε σε λαδόκολλα κι έπειτα στο ψυγείο για 2 περίπου ώρες. Έπειτα λιώνουμε σε μπεν-μαρί την κουβερτούρα. Βουτάμε προσεκτικά ένα-ένα τα μπαλάκια στην σοκολάτα και τα βγάζουμε γρήγορα για να μην ζεσταθούν. Τα τοποθετούμε για 1 ώρα στο ψυγείο. Είναι έτοιμα! Έχουν τόσο γεμάτη γεύση και ένα μόνο αρκεί ? γλυκόσοκολατάκιασοκολατάκια με φυστικοβούτυροσυνταγή 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΠΙΣΝ Επόμενο άρθρο ΑΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ: ΠΩΣ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας