ΣΥΝΤΑΓΕΣ Σαντιγί καρύδας με μέλι από Αθηνά Τσόγκα-Τουρνικιώτη 20 Απριλίου, 2015 από Αθηνά Τσόγκα-Τουρνικιώτη 20 Απριλίου, 2015 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 0 Ετοιμάστε πεντανόστιμα και πρωτότυπα γλυκά με μέλι που θα γλυκάνουν υγιεινά όλη την οικογένεια! Σαντιγί καρύδας με μέλι Εκτύπωση Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 1 κονσέρβα γάλα καρύδας (κατά προτίμηση βιολογικό), το οποίο έχουμε τοποθετήσει στο ψυγείο για 5-6 ώρες ή και από το προηγούμενο βράδυ για να κρυώσει καλά 1 1/2 κουταλιά σούπας μέλι Εκτέλεση Ανοίγουμε την κονσέρβα μόλις τη βγάλουμε από το ψυγείο και, χωρίς να την ανακινήσουμε ή να την ανακατέψουμε, χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι παίρνουμε την κρέμα από πάνω και αφήνουμε το νερό. Τη χτυπάμε στο μίξερ μαζί με το μέλι για 2-3 λεπτά και είναι έτοιμη η σαντιγί μας. Συνοδεύουμε με κέικ, κρέπες ή φρούτα. Μπορούμε να την αρωματίσουμε προσθέτοντας βανίλια ή ξύσμα λεμονιού. Η σαντιγί διατηρείται σε κλειστό βάζο στο ψυγείο για 4-5 ημέρες. γλυκάγλυκά με μέλιμέλισυνταγέςσυνταγές με μέλι 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο Παγωτό μπανάνας με μέλι Επόμενο άρθρο Κρέμα μήλου με μέλι και ταχίνι ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας