ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ρύζι κίτρινο με πιπεριές και κοτόπουλο από Τaλκ 29 Μαρτίου, 2018 από Τaλκ 29 Μαρτίου, 2018 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 0 Σήμερα μαγειρεύουμε ένα πολύχρωμο ρύζι με πιπεριές και κοτόπουλο, που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Ρύζι κίτρινο με πιπεριές και κοτόπουλο Εκτύπωση Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 1 συσκευασία Ρύζι κίτρινο με πιπεριές Μπάρμπα Στάθης, 600 γρ. 2 φιλέτα κοτόπουλο στήθος 2 κ.σ ελαιόλαδο 250 ml νερό 1 κ.σ βούτυρο αγελάδας αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Κόβετε τα φιλέτα κοτόπουλου σε μπουκιές και αλατοπιπερώνετε. Σε βαθιά και πλατιά κατσαρόλα ζεσταίνετε σε δυνατή φωτιά το ελαιόλαδο και ροδίζετε το κοτόπουλο από όλες τις πλευρές. Στη συνέχεια, ρίχνετε το περιεχόμενο της συσκευασίας ρύζι κίτρινο με πιπεριές Μπάρμπα Στάθης απευθείας από την κατάψυξη και σοτάρετε και αυτό για 5 λεπτά. Έπειτα, ρίχνετε το νερό και χαμηλώνετε τη φωτιά. Κλείνετε την κατσαρόλα με καπάκι και μαγειρεύετε για 15 λεπτά ή μέχρι να εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά. Σβήνετε τη φωτιά, ρίχνετε το βούτυρο και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει. Σερβίρετε ζεστό. 5 γευστικοί συνδυασμοί Ρυζιού με λαχανικά από τον Μπάρμπα Στάθη Η σειρά ρυζιών με λαχανικά από τον Μπάρμπα Στάθη, ήρθε για να γεμίσει το καθημερινό σας τραπέζι με ξεχωριστές, πλούσιες γεύσεις και θρεπτικά συστατικά! Λαχανικά από την ελληνική γη, τόσο φρέσκα όσο τη στιγμή που κόπηκαν, συνδυασμένα με το καλύτερο ελληνικό ρύζι και τη μοναδική φροντίδα του Μπάρμπα Στάθη, δημιουργούν μοναδικές γευστικές προτάσεις υψηλής διατροφικής αξίας. Απολαύστε τις γεύσεις Ρύζι με καλαμπόκι και ποικιλία λαχανικών, Ρύζι με μανιτάρια και ποικιλία λαχανικών και Κίτρινο ρύζι Μexicana και ανακαλύψτε τις 2 νέες, μοναδικές γεύσεις που θα σας καταπλήξουν: Καστανό ρύζι με ρεβίθια, σταφίδες & αρακά και Κίτρινο ρύζι με κουρκουμά και πιπεριές! Σε μόλις 15 λεπτά, έχετε ένα πλήρες γεύμα ή το τέλειο συνοδευτικό για το κρέας ή το ψάρι της επιλογής σας. Παιχνίδια γεύσεων με τα δώρα της φύσης! Μπάρμπα Στάθης. Μας κάνει καλό! κοτόπουλοΜπάρμπα Στάθηςρύζισυνταγή 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο Γαρίδες ψητές με ρύζι καστανό με ρεβίθια, σταφίδες και αρακά Επόμενο άρθρο ΠΑΣΧΑ 2018 ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας