ΣΥΝΤΑΓΕΣ Τηγανιτές πατάτες αλλιώς από Πελιώ Παπαδιά 28 Αυγούστου, 2014 από Πελιώ Παπαδιά 28 Αυγούστου, 2014 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 0 Σήμερα δοκιμάζουμε μια διαφορετική, αλλά εντυπωσιακή και νοστιμότατη συνταγή για τηγανιτές πατάτες που δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο! Τηγανιτές πατάτες αλλιώς Εκτύπωση Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 1 κιλό τριμμένες πατάτες 200 γραμ. τρίμμα φέτας 1μισο φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ3 μεγάλα αυγά 3 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκιαΈνα ματσάκι άνιθο, ψιλοκομμένο ή/και λίγο δύοσμοΑλάτι - πιπέριΕλαιόλαδο για το τηγάνισμα Εκτέλεση Αφού καθαρίσουμε, τρίψουμε και στραγγίσουμε τις πατάτες, τις ανακατεύουμε σε μπολ μαζί με όλα τα υλικά και ζυμώνουμε μέχρι να αναμειχθούν καλά. Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 60 λεπτά και μετά το πλάθουμε σε τηγανίτες μεσαίου μεγέθους. Ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και από τις δυο πλευρές. Αφαιρούμε με σπάτουλα και τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί και αφού φύγει το πολύ λάδι, σερβίρουμε τις τηγανίτες ζεστές, συνοδεία σαλάτας και γιαουρτιού. πατάτεςσυνταγήτηγανίτεςτηγανίτες πατάτας 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΠΑΛΙΝΟ! Επόμενο άρθρο ΕΤΟΙΜΟΙ; ΠΑΜΕ! ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ “BACK TO SCHOOL” ΤΗΣ PRÉNATAL! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας