ΣΥΝΤΑΓΕΣ Παγωτομπανάνες από Πελιώ Παπαδιά 6 Ιουλίου, 2017 από Πελιώ Παπαδιά 6 Ιουλίου, 2017 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 0 Μια δροσερή, γλυκιά συνταγή για τις καλοκαιρινές ημέρες! Παγωτομπανάνες Εκτύπωση Μερίδες: 6 Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 3 ώριμες μπανάνες 1 κουβερτούρα ή σοκολάτα γάλακτος 2 κ.σ. βούτυρο υλικά της επιλογής σας για την επικάλυψη (π.χ. τριμμένο φιστίκι Αιγίνης, τριμμένο αμύγδαλο, τριμμένο καρύδι, κομματάκια φουντουκιού σπασμένα κορνφλέικς, πολύχρωμη τρούφα) ξυλάκια παγωτού, αντικολλητικό φύλλο, αλουμινόχαρτο Εκτέλεση Κόβετε τις μπανάνες στη μέση και περνάτε ένα ξυλάκι παγωτού σε κάθε κομμάτι. Τις τοποθετείτε σε αντικολλητικό φύλλο και τις παγώνετε για 15 τουλάχιστον λεπτά στην κατάψυξη. Μέχρι να παγώσουν οι μπανάνες, λιώνετε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί, μέχρι να λιώσουν τελείως. Σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο τοποθετείτε τα υλικά της επικάλυψης. Κυλήστε την κάθε μπανάνα πρώτα στη σοκολάτα και έπειτα στο αλουμινόχαρτο. Toποθετήστε τις παγωτομπανάνες για 30 λεπτά στο ψυγείο και απολαύστε. γλυκόμπανάναπαγωτόσοκολάτασυνταγή 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο ΖΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΑΛΛΙΩΣ| ΑΛΣΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΣΟΣ ΠΡΟΜΠΟΝΑ Επόμενο άρθρο ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ENA CAMP ΓΕΜΑΤΟ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ MASTERMIND ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας