ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ντοματόπιτα από Αθηνά Τσόγκα-Τουρνικιώτη 17 Σεπτεμβρίου, 2018 από Αθηνά Τσόγκα-Τουρνικιώτη 17 Σεπτεμβρίου, 2018 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 1 Ντοματόπιτα Εκτύπωση Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 250 γρ. φέτα 150 γρ. ανθότυρο 2 ντομάτες μετρίου μεγέθους ψιλοκομμένες 2 αυγά 1 γιαούρτι αγελάδος στραγγιστό 2 κούπες αλεύρι ολικής άλεσης 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ Εκτέλεση Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και λαδώνουμε ένα μικρό ταψάκι. Σε ένα μπολ λιώνουμε τη φέτα και το ανθότυρο με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τα αυγά, το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ, ανακατεύουμε πάλι και τέλος το αλεύρι και πάλι ανακάτεμα. Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψάκι και από πάνω ραντίζουμε με 1-2 κουταλιές ελαιόλαδο. Ψήνουμε για περίπου μισή ώρα μέχρι να ροδίσει ελαφρώς από πάνω. Σερβίρουμε αφού κρυώσει - παραμένει πεντανόστιμο και την επομένη! ντομάτεςντοματόπιτασνακσυνταγή 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο Μάφινς με μπανάνα Επόμενο άρθρο Σνακ για το σχολείο ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας