ΣΥΝΤΑΓΕΣ Μπισκότο στο… τηγάνι από Taλκ Team 22 Μαΐου, 2020 από Taλκ Team 22 Μαΐου, 2020 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 0 Μπισκότο στο τηγάνι! Για ένα μπισκότο λίγο… διαφορετικό, αλλά ιδιαίτερα νόστιμο. Μπισκότο στο τηγάνι Εκτύπωση Μερίδες: 4 μερίδες Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 170 γρ. βούτυρο αγελαδινό 1 κ.γ. μαγειρική σόδα 1 πρέζα αλάτι 200 γρ. ζάχαρη 1 αυγό 2 βανίλιες σε σκόνη 250 γρ. σταγόνες σοκολάτας και ένα τηγάνι μαντεμένιο ή ταψί στρογγυλό 24 εκ Εκτέλεση Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, τη σόδα, τη βανίλια και το αλάτι. Βάζουμε στο μίξερ το βούτυρο και τη ζάχαρη, και τα χτυπάμε με το φτερό μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει. Προσθέτουμε το αυγό και χτυπάμε άλλο ένα λεπτό. Προσθέτουμε σταδιακά στο μίξερ το μείγμα του αλευριού και αφήνουμε να χτυπηθεί για 2-3 λεπτά. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μαντεμένιο τηγάνι ή σε ένα ταψί και το πιέζουμε να πάει παντού και να είναι ομοιόμορφα απλωμένο. Ψήνουμε για 30-35 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς και το αφήνουμε το μπισκότο στο τηγάνι να κρυώσει πριν το σερβίρουμε. Πηγή γλυκόμπισκότομπισκότο στο τηγάνισυνταγή 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο 3 ΝΕΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ. ΣΤΑ 2853 ΣΥΝΟΛΙΚΑ. ΤΟΥΣ 168 ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ Επόμενο άρθρο ΙΑΤΡΙΚΩΣ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας