ΣΥΝΤΑΓΕΣ Φτιάχνουμε πεντανόστιμα μπιφτέκια γαλοπούλας από Πελιώ Παπαδιά 15 Μαΐου, 2020 από Πελιώ Παπαδιά 15 Μαΐου, 2020 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 1 Τα μπιφτέκια είναι από τα πιο αγαπημένα φαγητά μικρών και μεγάλων. Αν μάλιστα τα φτιάξετε με κιμά από γαλοπούλα, που θεωρείται πιο ελαφρύς και υγιεινός από τον μοσχαρίσιο, είναι σίγουρο ότι θα τα λατρέψετε. Σήμερα μαγειρεύουμε, λοιπόν, μπιφτέκια γαλοπούλας. Πεντανόστιμα μπιφτέκια γαλοπούλας Εκτύπωση Μερίδες: 4 άτομα Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 1 κιλό κιμάς γαλοπούλας, περασμένος μία φορά από τη μηχανή 1 κρεμμύδι ξερό, τριμμένο 2 ντομάτες τριμμένες 8 κ.σ. νιφάδες βρόμης 100 ml ελαιόλαδο 2-3 κ.σ. ρίγανη 4 κ.σ. φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο ½ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 αυγό Εκτέλεση Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε με τα χέρια για περίπου 10 λεπτά. Αφήνουμε μια ώρα στο ψυγείο να δέσουν τα υλικά και οι γεύσεις και έπειτα πλάθουμε το μείγμα μας σε μεγάλα μπιφτέκια. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τα μπιφτέκια για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Κατόπιν τα τοποθετούμε σε ταψί και τα ψήνουμε για 6-7 λεπτά από την κάθε πλευρά. Πριν απολαύσουμε τα μπιφτέκια γαλοπούλας, προσθέτουμε λεμόνι, κατά βούληση. Καλή όρεξη! γαλοπούλαμπιφτέκιαμπιφτέκια γαλοπούλαςσυνταγή 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο “ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ”. ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ 2020 Επόμενο άρθρο ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας