ΣΥΝΤΑΓΕΣ Κοτόσουπα με τραχανά από Τaλκ 13 Μαρτίου, 2017 από Τaλκ 13 Μαρτίου, 2017 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 0 Ιδανική για το σερί των ιώσεων που δεν λένε να σταματήσουν ακόμη και τον Μάρτιο και πολύ εύκολη, είναι αυτή η κοτόσουπα με τραχανά, αφού δεν χρειάζεται καν να την αβγοκόψουμε. Γίνεται πιο ελαφριά αν επιλέξουμε στήθος αντί για μπούτι κοτόπουλου και σας προτείνουμε να παραλείψετε εντελώς το αλάτι αν βάλετε φέτα. Φυσικά, μπορείτε πάντα να πειραματιστείτε. Κοτόσουπα με τραχανά Εκτύπωση Μερίδες: 4 Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 4 μπούτια κοτόπουλου, ξεψαχνισμένα 1 ζωμός λαχανικών ψυγείου 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 200 γρ. τραχανάς της αρεσκείας σας 200 γρ. φέτα, για το σερβίρισμα αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα με νερό που να σκεπάζει το κοτόπουλο, βράζουμε σε δυνατή φωτιά και ξαφρίζουμε. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τον ζωμό λαχανικών, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το κρέας να σιγομαγειρευτεί για περίπου 50 λεπτά. Ρίχνουμε κι άλλο νερό αν χρειαστεί. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τον τραχανά και σιγοβράζουμε μέχρι να χυλώσει η σούπα, για περίπου 8-10 λεπτά. Σερβίρουμε με πιπέρι και τριμμένη φέτα. Αν θέλουμε προσθέτουμε και λίγο ψιλοκομμένο κόλιαντρο ή μαϊντανό. ιώσειςκοτόπουλοκοτόσουπακοτόσουπα με τραχανάκρυολογήματασυνταγήφέτα 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ: ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ Επόμενο άρθρο ΕΘΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΙ… ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας