ΣΥΝΤΑΓΕΣ Κοτοπιτάκια με γραβιέρα και καλαμπόκι από Έλενα Σμπώκου 11 Σεπτεμβρίου, 2014 από Έλενα Σμπώκου 11 Σεπτεμβρίου, 2014 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 0 Η Έλενα προτείνει μια πεντανόστιμη αλμυρή συνταγή, που είναι ιδανική και για σχολικό σνακ! Κοτοπιτάκια με γραβιέρα και καλαμπόκι. Θα χρειαστείτε: Κοτοπιτάκια με γραβιέρα και καλαμπόκι Εκτύπωση Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 1 πακέτο φύλλο κρούστας 300 γρ κοτόπουλο φιλέτο βρασμένο και πολύ ψιλοκομμένο 1 αυγό χτυπημένο 1 κούπα καλαμπόκι βρασμένο 1 κούπα γλυκιά γραβιέρα 1 πιπεριά κομμένη σε πολύ μικρά κυβάκια ελαιόλαδο για το άλειμμα Εκτέλεση Σε ένα μπολ θα ενώσετε όλα τα υλικά για την γέμιση. Θα πρέπει να είναι όλα σε θερμοκρασία δωματίου. Ξεχωρίζετε τα φύλλα προσεκτικά και κόβετε κάθε φύλλο στα δύο, κατά μήκος. Υπολογίζετε 2 κουταλιές τις σούπας για κάθε κοτοπιτάκι, γιατί θέλουμε να βγουν μεγάλα και χορταστικά. Ξεκινάτε να τυλίγετε τα κοτοπιτάκια σε μεγάλα τρίγωνα και τα τοποθετείτε αραιά σε ένα μεγάλο ταψί. Τα ψήνετε στους 180° σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά περίπου. Τα απολαμβάνετε είτε ζεστά είτε σε θερμοκρασία δωματίου. Μην τα βάλετε στο ψυγείο και μην τα ξαναζεστάνετε γιατί δεν θα είναι πια τραγανά! Η Έλενα Σμπώκου είναι food blogger και ασχολείται με τη μαγειρική από το 2007. Συνταγές της μπορείτε να βρείτε στο elenascooking.blogspot.com κοτοπιτάκιακοτόπουλοσυνταγή 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Επόμενο άρθρο ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ-11 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας