ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ιφκάδια με λιαστά ντοματάκια πέστο από Η ΦΑΡΜΑ ΤΗΣ ΑΒΑΣ 23 Δεκεμβρίου, 2015 από Η ΦΑΡΜΑ ΤΗΣ ΑΒΑΣ 23 Δεκεμβρίου, 2015 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 0 Φίλοι, συγγενείς, νονοί, νονές, όλοι περνάνε απο το σπίτι μας τα Χριστούγεννα και συχνά χρειάζεται να ετοιμάσουμε ένα γρήγορο αλλά και εντυπωσιακό δείπνο. Ιφκάδια με λιαστά ντοματάκια πέστο λοιπόν! Τα Ιφκάδια είναι ένα πολύ εύγευστο χειροποίητο ζυμαρικό που παρασκευάζεται με κομμένο φύλλο ζύμης, το οποίο έχει ζυμωθεί με φρέσκα αυτά και γάλα. Ιφκάδια με λιαστά ντοματάκια πέστο Εκτύπωση Μερίδες: 4 Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 1 πακέτο Ιφκάδια 2 καρότα χοντροτριμμένα 2 κολοκύθια χοντροτριμμένα 200 γρ. Ξερομυζήθρα 100 γρ. Μαϊντανό ψιλοκομμένο ½ βάζο λιαστά ντοματάκια πέστο Εκτέλεση Βράζω τα ιφκάδια 7 λεπτά Σοτάρω τα λαχανικά Σβήνω με 250ml νερό και προσθέτω το ½ βάζο λιαστά ντοματάκια πέστο Προσθέτω τα ζυμαρικά και αφήνω 2 λεπτά να δέσει η σάλτσα Γαρνίρω με την τριμμένη ξερομυζήθρα και το μαϊντανό Καλή απόλαυση! Για την συνταγή χρησιμοποιήσαμε τα εξής: Ιφκάδια Γαία-Έβρος Λιαστά ντοματάκια πέστο Γιαμ Καλώς ήρθατε στη Φάρμα της Άβας! Εδώ μπορείτε να βρείτε αγνά προϊόντα από όλη την Ελλάδα και να τα αποκτήσετε σε τιμές παραγωγού! Η Φάρμα της Άβας είναι ένα online marketplace που φιλοξενεί παραγωγούς Ελληνικών προϊόντων, όπου ο καθένας έχει το δικό του ξεχωριστό μαγαζί. Οι παραγωγοί πωλούν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στον Έλληνα Καταναλωτή σε τιμή που οι ίδιοι καθορίζουν, χωρίς μεσάζοντες. Επιλέγεις, πληρώνεις, παραλαμβάνεις εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές! Έτσι, δίνεται η ευκαιρία στον Έλληνα παραγωγό να εμπορεύεται ο ίδιος τα προϊόντα του σε όλο τον κόσμο από όποιο μέρος της Ελλάδας βρίσκεται. ζυμαρικάΗ φάρμα της ΆβαςιφκάδιαΙφκάδια με λιαστά ντοματάκια πέστολιαστά ντοματάκια πέστοσυνταγές με ζυμαρικάσυνταγή 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΨΩΜΙ|ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΛΗ Επόμενο άρθρο ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ|Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας