Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Γρανίτα καρπούζι

Γρανίτα καρπούζι

από Taλκ Team

Για να φτιάξουμε δροσερή, καρπουζένια γρανίτα θα χρειαστούμε:

Γρανίτα καρπούζι

Εκτύπωση
Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά

Υλικά

  • 2 κούπες καρπούζι χωρίς κουκούτσια
  • 1/2 κούπα ζάχαρη
  • 2 κούπες νερό
  • 1 κουταλιά σούπας στυμμένο φυσικό χυμό λεμόνι

Εκτέλεση

Χτυπάμε ελάχιστα το καρπούζι στο μπλέντερ, ώστε να γίνει πολτός. Βράζουμε σε σιρόπι τη ζάχαρη με το νερό και το λεμόνι για 5  λεπτά και μετά ανακατεύουμε με τον πολτό, χτυπώντας το μείγμα στο μίξερ δυνατά για λίγο. Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη και μετά από μία ώρα το ξαναχτυπάμε στο μίξερ και το ξαναψύχουμε ή το βάζουμε σε παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ






Facebook

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Τaλκ

talcmag.gr ©2023 – All Right Reserved.