ΣΥΝΤΑΓΕΣ Γρανίτα καρπούζι από Taλκ Team 16 Ιουλίου, 2014 από Taλκ Team 16 Ιουλίου, 2014 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 0 Για να φτιάξουμε δροσερή, καρπουζένια γρανίτα θα χρειαστούμε: Γρανίτα καρπούζι Εκτύπωση Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 2 κούπες καρπούζι χωρίς κουκούτσια 1/2 κούπα ζάχαρη 2 κούπες νερό 1 κουταλιά σούπας στυμμένο φυσικό χυμό λεμόνι Εκτέλεση Χτυπάμε ελάχιστα το καρπούζι στο μπλέντερ, ώστε να γίνει πολτός. Βράζουμε σε σιρόπι τη ζάχαρη με το νερό και το λεμόνι για 5 λεπτά και μετά ανακατεύουμε με τον πολτό, χτυπώντας το μείγμα στο μίξερ δυνατά για λίγο. Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη και μετά από μία ώρα το ξαναχτυπάμε στο μίξερ και το ξαναψύχουμε ή το βάζουμε σε παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες. γρανίταγρανίτα καρπούζικαρπούζιπαγωτό 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο “ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ”… ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Επόμενο άρθρο ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας