Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Γλειφιτζούρια πίτσας
e2bf3b11df0b872112757f1c2fee6e32_XL

Γλειφιτζούρια πίτσας

από Άννα Ιωάννου
e2bf3b11df0b872112757f1c2fee6e32_XL

Γλειφιτζούρια πίτσας

Εκτύπωση
Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά

Υλικά

1 δόση ζύμης για πίτσα με 2 υλικά (ζυμώστε για 5-8 λεπτά μία κούπα αλεύρι και μια κούπα γιαούρτι)
1 κούπα σάλτσα τομάτας
10 ελιές
10 τοματίνια
40 γρ. βασιλικός
100 γρ. παρμεζάνα

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 βαθμούς. Καλύπτουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Απλώνουμε τη ζύμη σε φύλλο πάχους μισό εκατοστό. Με ένα κουπ πατ, ή μικρό φλιτζανάκι, σχηματίζουμε κυκλάκια. Αν περισσέψει ζύμη, την ξαναδουλεύουμε με τα χέρια μας και επαναλαμβάνουμε. Τοποθετούμε στο ταψί και καλύπτουμε με τη σάλτσα και τα υλικά μας. Στο τέλος πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα. Ψήνουμε 8-10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν οι πίτσες. Τις καρφώνουμε σε ξυλάκια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ






Facebook

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Τaλκ

talcmag.gr ©2023 – All Right Reserved.