ΣΥΝΤΑΓΕΣ Gazpacho με αγγούρι και αβοκάντο από Έλενα Σμπώκου 24 Μαΐου, 2017 από Έλενα Σμπώκου 24 Μαΐου, 2017 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 0 Πριν από πολλά χρόνια είχα πάει στην Ισπανία, όπου δοκίμασα την σούπα gazpacho. Την κρύα σούπα με ντομάτα, αγγούρι και πιπεριές που ήταν όντως πολύ δροσιστική. Σιγά σιγά ανακάλυψα κι άλλες κρύες σούπες που μου άρεσαν εξίσου πολύ όπως ένα άλλο gazpacho με αγγούρι και αβοκάντο και δυόσμο με γεμάτη υφή και πραγματική γεύση καλοκαιριού. Χορταστική σούπα με κρεμώδη υφή και πλούσια γεύση γίνεται ιδανικό ξεκίνημα σε ένα γεύμα με φίλους, ειδικά για τους λάτρεις του αβοκάντο! Για να φτιάξετε gazpacho με αγγούρι και αβοκάντο, θα χρειαστείτε: Gazpacho με αγγούρι και αβοκάντο Εκτύπωση Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 1 μεγάλο αγγούρι καθαρισμένο 1 αβοκάντο ώριμο 1 κούπα παγωμένο νερό 5-6 φύλλα φρέσκου δυόσμου 1/2 κουταλάκι ξύσμα λεμονιού αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Βάζετε μέσα στο μπλέντερ το αγγούρι σε ροδέλες , μαζί με το αβοκάντο και το ξύσμα λεμονιού. Χτυπάτε καλά και προσθέτετε το παγωμένο νερό, το αλάτι και το πιπέρι. Σερβίρετε παγωμένη την σούπα διακοσμημένη με τα φύλλα δυόσμου. gazpacho με αγγούρι και αβοκάντοαβοκάντοαγγούρικρύα σούπασυνταγές με αβοκάντοσυνταγή 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο ΑΥΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Επόμενο άρθρο Ζελεδάκια φράουλας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας