ΣΥΝΤΑΓΕΣ Croissants µε µήλο, µέλι & κανέλα: Μύρισε πρωινό ξύπνημα από Τaλκ 28 Σεπτεμβρίου, 2021 από Τaλκ 28 Σεπτεμβρίου, 2021 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 2 Το κουδούνι χτυπά και το σπίτι γεμίζει βιβλία, τετράδια, λέξεις, αριθμούς και… άρωμα βουτύρου. Τα Croissants της Χρυσής Ζύμης μάς ξυπνούν με τον καλύτερο τρόπο. Ζυμωμένα με εκλεκτό βούτυρο, έτοιμα σε 15 λεπτά, από την κατάψυξη στον φούρνο μας και από εκεί στο πρωινό τραπέζι. Αέρινα και αφράτα, έτοιμα να τα απολαύσουμε σκέτα ή γεμιστά με ό, τι μπορούμε να φανταστούμε: Πραλίνα, μέλι ή μαρμελάδα, φυστικοβούτυρο, φρέσκα φρούτα, τυρί και αλλαντικά. Και αν δεν ξέρουμε με τι να τα πρωτογεμίσουμε, η Χρυσή Ζύμη φρόντισε και για αυτό: Croissants βουτύρου με πραλίνα φουντουκιού και Croissants βουτύρου με τυρί κρέμα και γαλοπούλα. Ιδανικά για πρωινό, τέλεια για να γεμίσουν το ταπεράκι των μικρών μαθητών, ταιριαστά με τα απογευματινά playdate, τα Croissants της Χρυσής Ζύμης είναι έτοιμα μέχρι να πεις… βούτυρο. Καλή σχολική Χρονιά! Croissants µε µήλο, µέλι & κανέλα Εκτύπωση Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 2 µήλα 1 συσκευασία Croissants βουτύρου Χρυσή Ζύµη 2 κ.σ. καστανή ζάχαρη µέλι κανέλα ζάχαρη άχνη Εκτέλεση Tοποθετούµε τα Croissants σε ταψί µε αντικολλητικό χαρτί ψησίµατος και τα ψήνουµε σύµφωνα µε τις οδηγίες της συσκευασίας. Ξεφλουδίζουµε τα µήλα και τα κόβουµε σε κυβάκια. Τα βάζουµε σε ένα κατσαρολάκι σε µέτρια φωτιά µαζί µε την καστανή ζάχαρη. Προσθέτουµε ελάχιστο νερό και τα βράζουµε µέχρι να µαλακώσουν και να γίνουν χρυσαφένια. Ανακατεύουµε τα µήλα µε µέλι και κανέλα. Γεµίζουµε µε το µείγµα αυτό τα Croissants, πασπαλίζουµε µε ζάχαρη άχνη και απολαµβάνουµε. Έτοιμα σε μόνο 15-20 λεπτά CroissantsCroissants με μήλοπρωϊνόπρωινό ξύπνημαΧρυσή Ζύμη 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ. ΑΓΑΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ Επόμενο άρθρο ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας