ΣΥΝΤΑΓΕΣ Cheesecake με nutella από Πελιώ Παπαδιά 16 Νοεμβρίου, 2015 από Πελιώ Παπαδιά 16 Νοεμβρίου, 2015 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 0 Ένας πολύ εύκολος τρόπος για να φτιάξετε ένα λαχταριστό cheesecake με nutella! Cheesecake με nutella Εκτύπωση Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά • 350 γρ. μπισκότα digestive • 400 γρ. nutella • 5 κ.σ ανάλατο βούτυρο σε θ.δ. • 450 γρ. τυρί κρέμα • 50 γρ . άχνη ζάχαρη • φουντούκια Εκτέλεση Σπάμε τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη και τα ανακατεύουμε καλά με το βούτυρο και με μια κουταλιά της σούπας nutella. Γεμίζουμε ένα τσέρκι με το τριμμένο μπισκότο και το πατάμε καλά για να γίνει επίπεδο. Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε την επικάλυψη. Σε ένα μπολ χτυπάμε με το μίξερ χειρός το τυρί κρέμα και την άχνη με την υπόλοιπη nutella και μετά το απλώνουμε πάνω στη βάση από μπισκότο. Bάζουμε το τσέρκι ξανά στο ψυγείο, περίπου για 40 λεπτά, μέχρι να παγώσει καλά και να βγει από το τσέρκι. Καβουρντίζουμε ελαφρώς τα φουντούκια με λίγο βούτυρο στο τηγάνι και τα ρίχνουμε από πάνω. cheesecakecheesecake nutellanutellaγλυκόνουτέλασυνταγήφουντούκια 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο O ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΓΑΤΟΥ MOG Επόμενο άρθρο Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας