ΣΥΝΤΑΓΕΣ Cheesecake με βάση από πασχαλινά κουλουράκια από Πελιώ Παπαδιά 21 Απριλίου, 2017 από Πελιώ Παπαδιά 21 Απριλίου, 2017 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 0 Σας περίσσεψαν πασχαλινά κουλουράκια; Φτιάξτε ένα νόστιμο γλυκό, ανοιξιάτικο cheesecake με μαρμελάδα της επιλογής σας! Cheesecake με βάση από πασχαλινά κουλουράκια Εκτύπωση Μερίδες: 6-8 Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 200 γραμμάρια πασχαλινά κουλουράκια 110 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο,όχι καυτό 300 γραμμάρια τυρί κρέμα 300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη σε σαντιγί 1 βάζο μαρμελάδα της αρεσκείας μας Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Θρυμματίζουμε στο μπλέντερ τα κουλουράκια μέχρι να γίνουν ψιλά κομματάκια, τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο, ανακατεύοντας μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε, έπειτα, το μείγμα σε μια φόρμα ή ένα τσέρκι 20 εκ. δακτυλίδι και το πιέζουμε μέχρι να απλωθεί ομοιόμορφα. Τοποθετούμε τη φόρμα στο φούρνο και ψήνουμε για 10 λεπτά. Βγάζουμε τη βάση από τον φούρνο για να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Αφού κρυώσει, ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με τη σαντιγί και στρώνουμε τη γέμιση καλά μέσα στη φόρμα. Βάζουμε στο ψευγείο για τουλάχιστον 3 ώρες. Έπειτα, στρώνουμε από πάνω τη μαρμελάδα και σερβίρουμε. 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ|ΓΙΑΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ Επόμενο άρθρο ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας