ΣΥΝΤΑΓΕΣ Αξιοποιούμε τα πασχαλινά αβγά στο πρωινό από Κέλλυ Σώκου 18 Απριλίου, 2017 από Κέλλυ Σώκου 18 Απριλίου, 2017 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 0 Μια εύκολη και θρεπτική λύση για να αξιοποιήσουμε μερικά από τα πολλά κόκκινα βραστά αβγά του Πάσχα είναι αυτή εδώ. Το αβοκάντο έχει πλούσια θρεπτικά συστατικά και μαζί με το πρωτεϊνούχο αβγό γίνεται μια βόμβα ενέργειας και δύναμης για να ξεκινήσουμε σωστά την ημέρα μας. Για να ωριμάσει το αβοκάντο, θα πρέπει να το αφήσετε μερικές μέρες εκτός ψυγείου, ώσπου να μαλακώσει, διαφορετικά δεν θα πολτοποιηθεί επιτυχώς. Αν σας αρέσει το λεμόνι, μπορείτε να βάλετε τον χυμό από ένα λεμόνι, ενώ αντί για πάπρικα μπορείτε να πειραματιστείτε και με άλλα είδη πιπεριών. Πασχαλινά αβγά στο πρωινό Εκτύπωση Μερίδες: 4 Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 2 πασχαλινά αβγά, καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες 4 φέτες φρυγανισμένο ψωμί 1 ώριμο αβοκάντο χυμό από 1/2 λεμόνι αλάτι πάπρικα Εκτέλεση Πολτοποιούμε στο multi το αβοκάντο με τον χυμό του λεμονιού και λίγο αλάτι. Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με το μείγμα του αβοκάντο και τοποθετούμε επάνω τους τις ροδέλες των αβγών. multiαβγάαβοκάντοβραστά αβγάλεμόνιπασχαλινά αβγάπρωϊνόψωμί 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο ΘΡΗΝΟΣ: ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ! Επόμενο άρθρο ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας