ΣΥΝΤΑΓΕΣ Τσιπς μήλου από Πελιώ Παπαδιά 10 Οκτωβρίου, 2014 από Πελιώ Παπαδιά 10 Οκτωβρίου, 2014 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 0 Μιας και τα μήλα επανέρχονται δυναμικά στη διατροφή μας, καθώς φθινοπωριάζει, ας δούμε μια πρωτότυπη συνταγή! Θα χρειαστούμε: Τσιπς μήλου Εκτύπωση Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 3 μήλα 3 κουταλάκια του γλυκού μαύρη ζάχαρη 1,5 κουταλάκι του γλυκού κανέλα Εκτέλεση Πλένουμε καλά τα μήλα και τα κόβουμε σε λεπτές φετούλες με ένα μαχαίρι ή με ένα μαντολίνο και αφαιρούμε με προσοχή τα κουκούτσια. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 100 βαθμούς και στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί. Τοποθετούμε τα μήλα μέσα στο ταψί και πασπαλίζουμε με την κανέλα και τη ζάχαρη. Ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 1μιση ώρα, γυρίζοντας τα κάθε τόσο. Μετά κλείνουμε το φούρνο και αφήνουμε τα μήλα μας για μισή ώρα ακόμα μέσα ώστε να γίνουν τραγανά. Αποθηκεύουμε τα τσιπς μήλου μας, αν δεν τα φάμε αμέσως, σε ένα μπολ που κλείνει αεροστεγώς. γλυκόμήλαμήλοσυνταγές με μήλασυνταγήτσιπς μήλου 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΛΑ Επόμενο άρθρο ΤΖΕΛΑ, ΛΕΝΑ, ΚΟΡΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας