ΣΥΝΤΑΓΕΣ Πανεύκολα μπισκότα για όλα τα γούστα από Έλενα Σμπώκου 19 Νοεμβρίου, 2013 από Έλενα Σμπώκου 19 Νοεμβρίου, 2013 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 0 Μια γλυκιά και πολύ απλή συνταγή για μπισκότα που διαμορφώνετε ανάλογα με τα γούστα σας, σας έχουμε για σήμερα! Θα χρειαστείτε: Πανεύκολα μπισκότα για όλα τα γούστα Εκτύπωση Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 200 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 85 γρ βούτυρο ή μαργαρίνη 2 κουταλιές μέλι ή 55 γραμμάρια ζάχαρη 1 κουταλάκι σόδα μαγειρική 1 κουταλάκι νερό Διακοσμητικά : smarties , M&Ms, σταγόνες σοκολάτας, σταφίδες, ξηρούς καρπούς κοπανισμένους και ότι άλλο θέλεις! Εκτέλεση Σ' ένα κατσαρολάκι λιώνετε το βούτυρο και το μέλι (ή τη ζάχαρη). Μόλις λιώσουν και τα ανακατέψετε , τα βγάζετε από τη φωτιά και τα αφήνετε για λίγο να κρυώσουν. Σ' ένα ποτηράκι διαλύετε τη σόδα με το νερό. και το ρίχνετε στο μείγμα με το βούτυρο. Κοσκινίζετε το αλεύρι και το ρίχνετε μέσα στο λιωμένο βούτυρο με τη ζάχαρη και το μέλι. Ανακατεύετε καλά να δημιουργηθεί μια σφικτή ζύμη. Κάνετε μπαλάκια, σε μέγεθος μικρού μανταρινιού και τα βάζετε μέσα σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Τα ψήνετε για 12-14 λεπτά στους 170 ° σε προθερμασμένο φούρνο. Μόλις βγουν, τα στολίζετε από πάνω ό, τι διακοσμητικό θέλετε. Αν επιλέξετε να βάλετε σταφίδες ή αμύγδαλα, μπορείτε να τα "κολλήσετε" πριν από το ψήσιμο. Η Έλενα Σμπώκου είναι food blogger και ασχολείται με τη μαγειρική από το 2007. Συνταγές της μπορείτε να βρείτε στο elenascooking.blogspot.com γλυκάμαγειρικήμπισκότασυνταγές 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΑΪΔΑΡΟΣ Επόμενο άρθρο ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας