ΣΥΝΤΑΓΕΣ Το σουβλάκι του Οβελίξ από Θέμις Καρδιόλακα 19 Οκτωβρίου, 2017 από Θέμις Καρδιόλακα 19 Οκτωβρίου, 2017 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 0 Θαυμάζω τον Αστερίξ. Τον Οβελίξ, περισσότερο! Τρώει τα πάντα και συνέχεια. Ήμουν και είμαι φαγανό παιδάκι… Ε, δεν γινόταν να ονομάσω αλλιώς αυτό το γεμάτο και χορταστικό σουβλάκι. Το σουβλάκι του Οβελίξ Εκτύπωση Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 1 κούπα μοσχάρι κοκκινιστό (χθεσινό) ⅓ κούπας λάχανο, ψιλοκομμένο 1 κ.σ. καρότο, τριμμένο 1 πίτα για σουβλάκι Εκτέλεση Ζεσταίνουμε το κοκκινιστό σε κατσαρολάκι και το «μαδάμε» με πιρούνι. Τοποθετούμε όλα τα υλικά στην πίτα και την τυλίγουμε. Σημειώσεις Tips: Είναι το ίδιο νόστιμο και με κοκκινιστό κοτόπουλο. Εδώ, το λάχανο κάνει όλη τη δουλειά... Ευεργετικό για τη διαδικασία της πέψης, λυτρωτικό για προβλήματα δυσκοιλιότητας. Οι πλούσιες φυτικές του ίνες είναι το μαγικό ραβδί! Η συνταγή περιλαμβάνεται στο βιβλίο “Τι θα φάω στο σχολείο, Mama;”, που κυκλοφορεί από την Ελληνοεκδοτική. ΕλληνοεκδοτικήΘέμις ΚαρδιόλακασουβλάκιΣουβλάκι του ΟβελίξσυνταγήΤι θα φάω στο σχολείο Mama; 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο Η ΒΙΟΛΕΤΑ ΚΑΙ Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟΠΩΛΕΙΟ Επόμενο άρθρο ΤΟ ΒΡΗΚΑ! Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ, ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας