ΣΥΝΤΑΓΕΣ Καλοκαιρινή ρυζοσαλάτα από Πελιώ Παπαδιά 27 Ιουλίου, 2017 από Πελιώ Παπαδιά 27 Ιουλίου, 2017 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 0 Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μου διακοπών, στο εξοχικό, δεν έχω μεγάλη όρεξη για μαγειρική! Έχω όμως μια οικογένεια που… πεινάει, άρα πρέπει να βρίσκω εύκολες λύσεις! Μια από αυτές είναι η ακόλουθη κρύα ρυζοσαλάτα! Καλοκαιρινή ρυζοσαλάτα Εκτύπωση Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά • 500 γρ. ρύζι μακρύκοκκο • 4 ντομάτες ψιλοκομμένες ή περίπου 20 τοματίνια κομμένα στη μέση • Λίγο ξερό δυόσμο • Λίγη ξερή ρίγανη • 15 ελιές καλαμών • 1 πράσινη πιπεριά, σε ψιλά καρέ • 1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένα • 150 γρ. φέτα σε τρίμμα • λίγη κάπαρη • 80 ml ελαιόλαδο • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση Βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μόλις πιει τα υγρά του και γίνει, το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και το αφήνουμε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. Εν τω μεταξύ, ετοιμάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και μόλις το ρύζι κρυώσει, τα ρίχνουμε στο μπολ και ανακατεύουμε. Βάζουμε στο ψυγείο για μία τουλάχιστον ώρα, ώστε να δέσουν οι γεύσεις και τα αρώματα και σερβίρουμε. Προσθαφαιρούμε υλικά κατά βούληση. καλοκαιρινή ρυζοσαλάταρυζοσαλάτασυνταγή 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο ΜΠΑΓΚΣ ΜΠΑΝΙ Επόμενο άρθρο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ TOMS|SUMMER 2017 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας