ΣΥΝΤΑΓΕΣ Τάρτα με φράουλες από Τaλκ 6 Μαρτίου, 2017 από Τaλκ 6 Μαρτίου, 2017 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 0 Η φράουλα είναι το πιο ζουμερό φρούτο της Άνοιξης και ίσως και το πιο νόστιμο. Ας την απολαύσουμε στην παρακάτω εύκολη συνταγή που ήδη την έχουμε λατρέψει! Τάρτα με φράουλες! Τάρτα με φράουλες Εκτύπωση Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά Για την τάρτα 1 1/2 φλιτζάνι της κούπας μπισκότα τύπου digestive 5 κουταλ. της σούπας λιωμένο βούτυρο Για την γέμιση 800 γρ. τυρί κρέμα (σε θερμοκρασία δωματίου) 2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος με 1 κουταλιά της σούπας άχνη ζάχαρη ⅔ φλιτζάνια ζάχαρη 2 κουταλ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας Φρέσκες φράουλες, κομμένες στη μέση ½ φλιτζάνι τριμμένη σοκολάτα (προαιρετικά) Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 375. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε τα μπισκότα και το λιωμένο βούτυρο μέχρι να ενσωματωθούν και να γίνουν ένα ενιαίο μείγμα. Απαλά αλλά σταθερά πιέστε το μείγμα σε ένα κυκλικό ταψί και ψήστε για 10 λεπτά. Αφήστε το να κρυώσει εντελώς. Σε ένα μέτριο μπολ, χτυπήστε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει μια σφιχτή σαντιγί. Σε ένα ξεχωριστό, μεγαλύτερο μπολ, ανακατεύουμε με το μίξερ το τυρί κρέμα, τη βανίλια και τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν ένα λείο και κρεμώδες μείγμα. Σιγά σιγά προσθέστε τη μισή σαντιγί μέσα στο μείγμα με το τυρί κρέμα και ανακατέψτε καλά και στη συνέχεια προσθέστε και το υπόλοιπο. Ανακατέψτε απαλά για να μην "ξεφουσκώσει" η σαντιγί. Με μια κουτάλα, απλώστε το μείγμα της σαντιγί πάνω στη κρούστα (σιγουρευτείτε ότι η κρούστα έχει κρυώσει) και στην συνέχεια απλώσετε τις φρέσκες φράουλες πάνω στη κρέμα. Λιώστε τη σοκολάτα με μια κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος και ανακατέψτε μέχρι να γίνει λεία και υγρή. Περιχύστε τη λιωμένη σοκολάτα πάνω από τις φράουλες. Αφήστε το γλυκό να κρυώσει στο ψυγείο για 5 -8 ώρες και απολαύστε! γλυκόσυνταγήτάρτα με φράουλεςφράουλες 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο ACTIONAID: Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Επόμενο άρθρο ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ: SPEED DATING ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας