ΣΥΝΤΑΓΕΣ Αρωματικές μπριζόλες από Taλκ Team 2 Μαρτίου, 2016 από Taλκ Team 2 Μαρτίου, 2016 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 0 Τι λέτε για νόστιμες, αρωματικές, μπριζόλες; Δείτε μια εξαιρετική συνταγή για 4 άτομα! Αρωματικές μπριζόλες Εκτύπωση Μερίδες: 4 Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 4 μπριζόλες χοιρινές 300 ml μαύρη μπύρα μισή σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 κουταλάκι γλυκού μουστάρδα 1/2 κουταλάκι γλυκού αλάτι 1/2 κουταλάκι γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 κουταλιές σούπας βαλσάμικο 5 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1 κουταλιά σούπας soy sauce λίγο θυμάρι λίγη ρίγανη ½ κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο Σακούλες τροφίμων Λίγο κορν φλάουρ για τη σάλτσα Λεμόνι για το σερβίρισμα Εκτέλεση Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Βάζουμε τις μπριζόλες σε σακούλες τροφίμων και ρίχνουμε μέσα την μαρινάδα. Κλείνουμε καλά τις σακούλες τροφίμων και τις βάζουμε στο ψυγείο από το βράδυ (ή τουλάχιστον για 12 ώρες). Πριν τις ψήσουμε, στραγγίζουμε το κρέας και τις βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 C για 45. Την μαρινάδα την βράζουμε και την δένουμε σε σάλτσα με λίγο κορν φλάουρ. Περιχύνουμε τις μπριζόλες με την ελαφριά σάλτσα από την μαρινάδα. Αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση και ρίχνουμε λεμονάκι. Συνοδεύουμε τις μπριζόλες με σαλάτα φρεσκοκομμένη ή/και πατάτες τηγανιτές. αρωματικές μπριζόλεςσυνταγήΤσικνοπέμπτηχοιρινές μπριζόλες 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ-25 Επόμενο άρθρο ΠΕΤΑΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΑΕΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ|ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας