Αρχική ΒΟΛΤΑ SUMMER FESTIVAL ΣΤΟ CLUB AGIA ANNA

SUMMER FESTIVAL ΣΤΟ CLUB AGIA ANNA

από Taλκ Team

Μέσα στο δάσος, σε απόσταση αναπνοής από τη μαγευτική παραλία της Αγίας Άννας στη Βόρεια Εύβοια, το  βραβευμένο με Χρυσό Βραβείο στον οικογενειακό τουρισμό για το 2015 Club Αγία Άννα, με τα ειδικά προγράμματα για τα παιδιά  είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός για τις μικρές και τις μεγάλες σας διακοπές!

Ένας παράδεισος διασκέδασης και ξεκούρασης  μέσα στην κατάφυτη έκταση 70 στρεμμάτων, το Club Agia Anna, είναι ο λόγος  να αγαπήσετε λίγο περισσότερο το καλοκαίρι. Ειδικά τώρα που το πρώτο Summer Festival 2015 του Club Agia Anna βρίσκεται λίγες ημέρες πριν από την έναρξή του. Μικροί και μεγάλοι χτίζουν και ζουν το δικό τους συναρπαστικό κόσμο.

Σε ένα χώρο  εμπνευσμένο  από την ανάγκη τους για φαντασία, παιχνίδια και δημιουργία, από τους μικρούς μπόμπιρες μέχρι και τους έφηβους, όλοι  βρίσκουν το δικό τους χώρο και τρόπο για να εκφραστούν. Η ομάδα των έμπειρων παιδαγωγών του Club σχεδιάζει πρωτότυπες δραστηριότητες  με στόχο τη διασκέδαση και τη μάθηση μέσα από το παιχνίδι. Περιπλανήσεις σε παραμυθένιους κόσμους, μουσικές παραστάσεις, και κουκλοθέατρο, παιδότοποι, δραστηριότητες που εγγυώνται γέλια και ακόμα περισσότερο κέφι, γήπεδα για μπάσκετ και beach volley είναι κάποια από τα μαγικά συστατικά που θα σας ανεβάσουν την καλοκαιρινή διάθεση στα ύψη!

Το Club Agia Anna υπόσχεται να  χαρίσει σε γονείς και σε παιδιά αυτό που ακριβώς επιθυμούν. Τις πιο δροσερές θαλασσινές διακοπές που είχαν ποτέ, τις πιο ξέγνοιαστες  καλοκαιρινές στιγμές, τις πιο όμορφες οικογενειακές αναμνήσεις.

DSC00496

Φέτος λοιπόν, το καλοκαίρι αποδράστε στο Club Agia Anna Summer Resort και  διασκεδάστε πλάι στην πισίνα παρακολουθώντας κάθε εβδομάδα live γνωστούς καλλιτέχνες , όπως τα Κίτρινα Ποδήλατα και το Μανώλη Φάμελλο. Αφήστε τα παιδιά να ψυχαγωγηθούν  συντροφιά με το Θέατρο Μαριονέτας Γκότση, τους Τρομπετίνι, το Θέατρο Σκιών και γνωστές θεατρικές ομάδες, αλλά και ζήστε έντονες στιγμές παρέα με γνωστούς Dj απολαμβάνοντας μοναδικά cocktail πλάι στην πισίνα. Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις δραστηριότητες του Summer Festival 2015 που υπόσχεται να κάνει το καλοκαίρι σας μοναδικό.

Ειδικά, το Σάββατο 20/6/2015 πρώτος τη  σκυτάλη παίρνει ο Χρήστος Λούφης.  Με εμφανίσεις  στα ”Ghost house”, ”Σταυρός του Νότου”, ”Holywood stage” σε Αθήνα αλλά και επαρχία, έρχεται να μας ταξιδέψει με πολλή μουσική. Την Παρασκευή 26/06/2015  οι παραστάσεις της μουσικοθεατρικής ομάδας Τρομπετίνι έχουν ζωντανή μουσική χάλκινων πνευστών και διαδραστική δομή ώστε η συμμετοχή των παιδιών να είναι η “ραχοκοκαλιά” της δράσης. Βασισμένα σε δύο αγαπημένα παραμύθια των Αδελφών Γκριμ “Ο Παράξενος Μουσικός ταξιδεύει για λύση…στο Παρίσι!” και “Οι Μουσικοί της Βρέμης & η Τόλμη των Παραμυθιών” είναι οι παραστάσεις που θα κλέψουν την καρδιά των παιδιών. Το πρόγραμμα του Ιουνίου ολοκληρώνεται το Σάββατο 27/06/2015  με το μουσικό σχήμα Two Smoking Barrels  με τους  Παρασκευά  Θεοδωράκη  και  Σταύρο Καρυδά, οι οποίοι  με ροκ διάθεση, ενέργεια και πάθος τραγουδούν  ακουστικό ξένο,ελληνικό ροκ  και έντεχνο.

SUMMER_FESTIVAL

Και επειδή στο Club AgiaAnna πάντα κάτι παίζει, μπορείτε να ενημερώνεστε για το ανανεωμένο πρόγραμμα του Summer Festival 2015 καθ ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού από την επίσημη ιστοσελίδα του Club Agia Anna Summer Resort www.clubagiaanna.gr .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ






Facebook

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Τaλκ

talcmag.gr ©2023 – All Right Reserved.