ΣΥΝΤΑΓΕΣ Brownies με ρόφημα σοκολάτας και καρύδα από Taλκ Team 10 Απριλίου, 2013 από Taλκ Team 10 Απριλίου, 2013 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 0 Brownies με ρόφημα σοκολάτας και καρύδα Εκτύπωση Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά (για ένα ταψάκι περίπου 40*24) ●4 κούπες Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ●2 κουταλάκια μαγειρική σόδα ●1 κουταλάκι αλάτι ●150 γραμμάρια Κουβερτούρα ψιλοκομμένη ●120 γραμμάρια ρόφημα σοκολάτας σε σκόνη ●2 κουταλιές ζάχαρη ●1 1/2 κούπα βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου ●1 1/2 κούπα Καστανή Ζάχαρη ●2 μεγάλα αυγά ●1 κουταλιά εκχύλισμα βανίλιας ●1/4 κούπα κρέμα γάλακτος ●1 κούπα νιφάδες γλυκιάς καρύδας Εκτέλεση Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Βουτυρώνουμε ελαφρά ένα ρηχό ταψί και το καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί που θα κόψουμε στο ανάλογο μέγεθος. Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη σόδα και το αλάτι και τα ανακατεύουμε. Λιώνουμε στον φούρνο μικροκυμάτων και σε ένα μικρό μπολ την κουβερτούρα μαζί με τις δύο κουταλιές ζάχαρη. Στο mixer χτυπάμε το βούτυρο με την υπόλοιπη ζάχαρη και το ρόφημα σοκολάτας σε σκόνη για 3 λεπτά. Τώρα προσθέτουμε στο μείγμα του βουτύρου τα αυγά και τη βανίλια και αναμειγνύουμε για 30 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το μπολ με το αλεύρι και συνεχίζουμε την ανάμειξη για ένα επιπλέον λεπτό. Τέλος, προσθέτουμε την κρέμα και τις νιφάδες της καρύδας, ανακατεύουμε ξανά για 30 δευτερόλεπτα και μεταφέρουμε το μείγμα μέσα στο ταψί. Το ψήνουμε για 40 με 45 λεπτά. Το βγάζουμε από τον φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά πριν το κόψουμε σε κομμάτια. Αφήνουμε το brownie να κρυώσει εντελώς και το σερβίρουμε. 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο Άλειμμα με ρόφημα σοκολάτας σε σκόνη Επόμενο άρθρο Μους σοκολάτα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας