Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Τορτίγια με μπανάνα, μέλι και βούτυρο αμυγδάλου
Τορτίγια με μπανάνα, μέλι και βούτυρο αμυγδάλου

Τορτίγια με μπανάνα, μέλι και βούτυρο αμυγδάλου

από Αθηνά Τσόγκα-Τουρνικιώτη
Τορτίγια με μπανάνα, μέλι και βούτυρο αμυγδάλου

Τορτίγια με μπανάνα, μέλι και βούτυρο αμυγδάλου

Εκτύπωση
Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά

Υλικά

1 τορτίγια ολικής άλεσης
1 μπανάνα ξεφλουδισμένη (ή άλλο φρούτο της αρεσκείας σας)
1 κ.σ. βούτυρο αμυγδάλου (ή φιστικοβούτυρο)
1 κ.σ. μέλι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το μέλι με το βούτυρο αμυγδάλου. Το απλώνουμε στην τορτίγια και τοποθετούμε επάνω την μπανάνα. Τυλίγουμε και κόβουμε σε στρογγυλές μπουκίτσες ή το σερβίρουμε ολόκληρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ






Facebook

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Τaλκ

talcmag.gr ©2023 – All Right Reserved.