ΣΥΝΤΑΓΕΣ Γλειφιτζούρια πίτσας από Άννα Ιωάννου 7 Ιουλίου, 2020 από Άννα Ιωάννου 7 Ιουλίου, 2020 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 0 Γλειφιτζούρια πίτσας Εκτύπωση Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 1 δόση ζύμης για πίτσα με 2 υλικά (ζυμώστε για 5-8 λεπτά μία κούπα αλεύρι και μια κούπα γιαούρτι) 1 κούπα σάλτσα τομάτας 10 ελιές 10 τοματίνια 40 γρ. βασιλικός 100 γρ. παρμεζάνα Εκτέλεση Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 βαθμούς. Καλύπτουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Απλώνουμε τη ζύμη σε φύλλο πάχους μισό εκατοστό. Με ένα κουπ πατ, ή μικρό φλιτζανάκι, σχηματίζουμε κυκλάκια. Αν περισσέψει ζύμη, την ξαναδουλεύουμε με τα χέρια μας και επαναλαμβάνουμε. Τοποθετούμε στο ταψί και καλύπτουμε με τη σάλτσα και τα υλικά μας. Στο τέλος πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα. Ψήνουμε 8-10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν οι πίτσες. Τις καρφώνουμε σε ξυλάκια. παιδικό πάρτιπάρτιπρωτότυπες συνταγές για παιδικό πάρτισνακσυνταγές για παιδικό πάρτι 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο Τραγανό… πατατοκοτόπουλο Επόμενο άρθρο Ποπ κορν ζάχαρη-κανέλα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας