ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ρεβιθοκεφτέδες της Χρυσούλας από Τaλκ 11 Μαρτίου, 2021 από Τaλκ 11 Μαρτίου, 2021 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 1 Η αναγνώστριά μας Χρυσούλα Μήτρογλου διάβασε πολλές συνταγές για ρεβιθοκεφτέδες. Δοκίμασε ακόμη περισσότερες και τελικά κατέληξε στην ακόλουθη, ως την καλύτερη, γιατί συνδύασε τις αγαπημένες της γεύσεις. Ρεβιθοκεφτέδες Εκτύπωση Μερίδες: 4 μερίδες Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 250 γρ. ρεβίθια 1 αυγό 150 γρ. γραβιέρα 1 κουταλιά νοστιμιά (έτοιμος ζωμός) 1 κρεμμύδι ξερό 3 κρεμμύδακια φρέσκα 1 κουταλιά μπέικιν 1 ποτήρι κρασιού νερό Πιπέρι Δυόσμο, ρίγανη, θυμάρι φρέσκα Αλεύρι ΓΟΧ όσο πάρει Εκτέλεση Μουλιάζουμε τα ρεβίθια από το προηγούμενο βράδυ σε αρκετό νερό. Τα ξεπλένουμε, τα περνάμε από το μούλτι και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ. Κόβουμε τα κρεμμύδια στο μούλτι μαζί με τα αρωματικά και τη νοστιμιά. Ενώνουμε τα υλικά και μετά βάζουμε το αυγό, το πιπέρι, το τυρί και το μπέικιν. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το νερό και τόσο αλεύρι όσο να γίνει χυλός που να μην τρέχει από το κουτάλι. Αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τηγανίζουμε ή ψήνουμε τους ρεβιθοκεφτέδες σε λαδόκολλα. 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ “ΠΕΙΝΑΜΕ” ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ Επόμενο άρθρο ΒΡΕΦΟΣ 5 ΗΜΕΡΩΝ Ο ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας