ΣΥΝΤΑΓΕΣ Λουκουμάδες μπακαλιάρου από Έλενα Σμπώκου 21 Μαρτίου, 2014 από Έλενα Σμπώκου 21 Μαρτίου, 2014 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 0 Τα περισσότερα παιδιά αντιδρούν στο να φάνε ψάρι! Η συνταγή αυτή για λουκουμάδες μπακαλιάρου θα σας λύσει τα χέρια! Εγγυημένα! Λουκουμάδες μπακαλιάρου Εκτύπωση Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 1/2 κιλό μπακαλιάρο φιλέτο 1/2 κούπα γάλα 1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 αυγό 1/2 κουταλιά ελαιόλαδο 2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο Εκτέλεση Ξεψαχνίζετε το ψάρι και μέσα σε ένα μπολάκι ανακατεύετε όλα τα υλικά, έτσι ώστε να γίνει μια σφικτή ζύμη που να μπορείτε να την πιάσετε με το κουτάλι και να μην "τρέχει" αλλά να μην είναι και πολύ σφικτή. Γι αυτό το λόγο προσθέτετε το αλεύρι σταδιακά. Βάζετε τη ζύμη στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Πλάθετε τους λουκουμάδες και ζεσταίνετε λάδι σε μια βαθιά κατσαρολίτσα να κάψει καλά. Στη συνέχεια, τους βάζετε με το κουταλάκι στο καυτό λάδι λίγους λίγους. Τηγανίζετε μέχρι να ροδίσουν για 4-5 λεπτά περίπου. Μόλις τηγανιστούν, τοποθετείτε τους λουκουμάδες μπακαλιάρου σε πιατέλα με χαρτί κουζίνας και σερβίρετε αμέσως με λίγη μαγιονέζα ή σκορδαλιά για τους μεγάλους! Κάντε λίγους παραπάνω γιατί είναι άκρως εθιστικοί! Η Έλενα Σμπώκου είναι food blogger και ασχολείται με τη μαγειρική από το 2007. Συνταγές της μπορείτε να βρείτε στο elenascooking.blogspot.com λουκουμάδες μπακαλιάρουμπακαλιάροςσυνταγήψάρι 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ Επόμενο άρθρο H SKAG ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΑΒΑΣΑ, ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας