Αρχική ΒΙΒΛΙΟ Ο ΤΟΜ ΧΑΡΝΤΙ ΝΑΝΟΥΡΙΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ (ΚΑΙ ΜΑΜΑΔΕΣ)
tom hardy

Ο ΤΟΜ ΧΑΡΝΤΙ ΝΑΝΟΥΡΙΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ (ΚΑΙ ΜΑΜΑΔΕΣ)

από Πελιώ Παπαδιά

tom hardyTo BBC διατηρεί εδώ και χρόνια ένα ειδικό κανάλι αφιερωμένο στα παιδιά νηπιακής ηλικίας, με εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα. Κατά καιρούς, αρκετοί επώνυμοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα Bedtime Stories, που μεταδίδεται βραδινές ώρες και προσφέρει στα παιδιά έναν εναλλακτικό τρόπο για να κοιμηθούν πιο εύκολα και πιο γρήγορα. Το βρετανικό δίκτυο είχε καλέσει τον Τομ Χάρντι το 2016 για μια σειρά παραμυθιών και αυτός έγινε πολύ σύντομα (όχι άδικα) ο δημοφιλέστερος από όλους τους celebrities που συμμετείχαν ως τότε, ξεπερνώντας τους Ντέιβιντ Σουίμερ, Ρόζαμουντ Πάικ και Στίβεν Γκρέιαμ που ήταν οι πιο δημοφιλείς ως τότε.

Έτσι, λοιπόν, εν μέσω καραντίνας, το BBC ζήτησε στον Βρετανό ηθοποιό να επαναλάβουν το εγχείρημα. Έτσι, ο Hardy θα φορέσει τις πιτζάμες του και, καθισμένος αναπαυτικά στον καναπέ παρέα με τον αγαπημένο του σκύλο Μπλου, θα μας διαβάσει και πάλι 6 συνολικά παραμύθια, που θα ξεκινήσουν  από τις 27 Απριλίου και φυσικά θα μείνουν διαθέσιμα στην πλατφόρμα του BBC αργότερα.

Οπότε, συντρόφισσες μαμάδες, ετοιμαστείτε να εξασκήσετε τα αγγλικά των παιδιών σας και να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

H “Tom WeeK” θα ξεκινήσει με το Hug Me της Simone Ciraolo. Στις 28 Απριλίου, ο Χάρντι θα διαβάσει το Under The Same Sky του Robert Vescio, ενώ θα ακολουθήσει το There’s A Tiger In The Garden της Lizzy Stewart (Στα ελληνικά από τις εκδόσεις Μικρή Σελήνη “Μια Τίγρη στον κήπο μου”. Η εβδομάδα θα κλείσει με τα παραμύθια Don’t Worry, Little Crab του Chris Haughton την Πέμπτη  30 Απριλίου και το The Problem With Problems των Rachel Rooney και Zehra Hicks, την Πρωτομαγιά. Ο Χάρντι μάς επιφυλάσσει και μια έκτη ιστορία-έκπληξη, της οποίας ο τίτλος δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ






Facebook

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Τaλκ

talcmag.gr ©2023 – All Right Reserved.