ΣΥΝΤΑΓΕΣ Εύκολο σνακ με ψωμί και τυρί για τις γιορτές και όχι μόνο από Έλενα Σμπώκου 24 Δεκεμβρίου, 2017 από Έλενα Σμπώκου 24 Δεκεμβρίου, 2017 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 0 Σήμερα σας προτείνουμε ένα εύκολο σνακ με ψωμί και τυρί για τα γιορτινά σας κεράσματα και όχι μόνο! Εύκολο σνακ με ψωμί και τυρί Εκτύπωση Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά Θα χρειαστείτε: 2 φέτες προζυμένιο ψωμί 2 κουταλάκια κόκκινη πιπεριά πολυ ψιλοκομμένη 1 κουταλάκι μαγιονέζα ανακατεμένη με λίγη μουστάρδα Ντιζόν (1/2 κουταλάκι περίπου) τριμμένο τσένταρ( μπορεί να αντικατασταθεί με όποιο τυρί που λιώνει εύκολα) λίγο βούτυρο για άλειμμα ή μερικές σταγόνες ελαιόλαδο λίγα chives ή ψιλοκομμένο μαϊντανό για το στόλισμα Εκτέλεση Προθερμαίνετε το φούρνο στους 250° C. Αλείφετε το ψωμί με το βούτυρο και το βάζετε αρχικά για 1-2 λεπτά να λιώσει το βούτυρο. Ανακατεύετε τη μαγιονέζα με την μουστάρδα και σ' ένα μπολάκι ανακατεύετε αυτά τα 2 μαζί με το τυρί. Βγάζετε τα ψωμάκια από το φούρνο, ρίχνετε την πιπεριά και από πάνω το τυρί. Ξαναβάζετε τα ψωμάκια στο φούρνο και περιμένετε να λιώσει το τυρί. Σερβίρετε τα ψωμάκια ζεστά, πασπαλισμένα με ψιλοκομμένα chives ή μαϊντανό. Η Έλενα Σμπώκου είναι food blogger και ασχολείται με τη μαγειρική από το 2007. Συνταγές της μπορείτε να βρείτε στο elenascooking.blogspot.com σνακσυνταγήτυρίψωμί 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ Επόμενο άρθρο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΕΧΝΗ. ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας