ΣΥΝΤΑΓΕΣ Μους της Αφροδίτης από τον Έκτορα Μποτρίνι από Τaλκ 13 Φεβρουαρίου, 2018 από Τaλκ 13 Φεβρουαρίου, 2018 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 0 Με βάση έγκυρες μελέτες, ο Έκτορας Μποτρίνι αντλεί από τον πλούτο της μεσογειακής παράδοσης και μας παρουσιάζει στο νέο του βιβλίο τις “τροφές του έρωτα”, συνταγές που περιέχουν όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για καλή όρεξη – στο τραπέζι και στο κρεβάτι. Σήμερα μαγειρεύουμε μους της Αφροδίτης! Μους της Αφροδίτης από τον Έκτορα Μποτρίνι Εκτύπωση Μερίδες: 4 άτομα Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 150 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα 1 φλιτζανάκι espresso 1 κ.γ. ρούμι 2 κρόκους 3 ασπράδια χτυπημένα μαρέγκα 150 γραμμ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη κανέλα σκόνη σαντιγί Εκτέλεση Λιώστε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα και αφήστε τη στην άκρη να γίνει χλιαρή. Ύστερα προσθέστε σιγά σιγά τους κρόκους, το ρούμι και τον καφέ και ανακατέψτε. Αφήστε λίγο να κρυώσει και ύστερα πολύ σιγά προσθέστε την κρέμα γάλακτος και τα ασπράδια. Μοιράστε τη μους σε μπολάκια και βάλτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες. Γαρνίρετε τη μους της Αφροδίτης με σαντιγί και κανέλα. Η συνταγή περιλαμβάνεται στο βιβλίο του Έκτορα Μποτρίνι «Cucina Amore Mio. Οι ερωτικές συνταγές μου», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΟΞΥ. Έκτορας ΜποτρίνιΜους της Αφροδίτηςσυνταγή 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο LOVE AT FIRST BITE ΑΠΟ ΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ZUCCHERINO Επόμενο άρθρο THE PERFECT SELFIE. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας