ΣΥΝΤΑΓΕΣ Μους φράουλα από Έλενα Σμπώκου 25 Νοεμβρίου, 2013 από Έλενα Σμπώκου 25 Νοεμβρίου, 2013 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 0 Σήμερα σας προτείνουμε μια συνταγή για ένα πολύ εύκολο γλυκάκι. Μους φράουλα, λοιπόν, για το οποίο θα χρειαστείτε: Μους φράουλα Εκτύπωση Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 1 πακέτο ζελέ φράουλα 1 κουτί γάλα εβαπορέ πλήρες 1 ποτήρι ζεστό νερό 1/2 κούπα ζάχαρη Εκτέλεση Βάζετε το εβαπορέ στην κατάψυξη για 1 1/2 ώρα. Στη συνέχεια, αραιώνετε τη σκόνη ζελέ με ένα ζεστό ποτήρι νερό. Μόλις παγώσει καλά το γάλα, το χτυπάτε μαζί με τη ζάχαρη για αρκετή ώρα στο μίξερ, μέχρι να αφρατέψει και να αποκτήσει όγκο. Μετά ρίχνετε το ποτήρι με το ζελέ που θα έχει πια κρυώσει και συνεχίζετε να τα χτυπάτε όλα μαζί στο μίξερ, μέχρι να αποκτήσουν την υφή που σας αρέσει. Μοιράζετε σε μπoλ και στολίζετε με φράουλες. Σημειώσεις Tip: Μπορείτε να αντικαταστήσετε το ζελέ φράουλα με όποια γεύση θέλετε και αν επιλέξετε λεμόνι, βάλτε μέσα στο μίξερ ξύσμα λεμονιού για περισσότερο άρωμα!!! Η Έλενα Σμπώκου είναι food blogger και ασχολείται με τη μαγειρική από το 2007. Συνταγές της μπορείτε να βρείτε στο elenascooking.blogspot.com γλυκόμους φράουλασυνταγή 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο ΜΠΟΤΕΣ: ΤΟ MUST HAVE ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΣΥΛΛΟΓΗ KICKERS ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Επόμενο άρθρο ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας