Αρχική HOT Μάσκα κατάδυσης από ομελέτα και τσιπούρα
Μάσκα κατάδυσης από ομελέτα και τσιπούρα

Μάσκα κατάδυσης από ομελέτα και τσιπούρα

από Μαρκέλλα Δήμου

Εύκολες και νόστιμες συνταγές που θα ξετρελάνουν τα παιδιά σας.

Μάσκα κατάδυσης από ομελέτα και τσιπούρα

Μάσκα κατάδυσης από ομελέτα και τσιπούρα 

Εκτύπωση
Μερίδες: 1 ομελέτα
Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά

Υλικά

150 γρ. φιλέτο τσιπούρας Ελληνικής Ιχθυοκαλλιέργειας Fish From Greece
4 τοματίνια
2 κολοκυθάκια
4 αυγά
Παρθένο ελαιόλαδο
Αλάτι
Μαϊντανό

Εκτέλεση

Κόβετε το φιλέτο τσιπούρας σε κομματάκια τα σοτάρετε με τα κομμένα τοματίνια και κολοκυθάκια και τα αφήνετε στην άκρη. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα αυγά με αλάτι και μαϊντανό στην ποσότητα που θέλετε. Ρίχνετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέτετε το μείγμα. Μετά από 2 λεπτά, γυρίστε την ομελέτα, προσθέστε τη γέμιση και διπλώστε την ομελέτα σε μισοφέγγαρο. Αφήστε τη να ψηθεί για περίπου ακόμη ένα λεπτό και… καλή απόλαυση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ






Facebook

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Τaλκ

talcmag.gr ©2023 – All Right Reserved.