Αρχική ΑΓΟΡΕΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗ FLIK FLAK ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗ ΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΣΑΝ ΔΩΡΟ

30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗ FLIK FLAK ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗ ΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΣΑΝ ΔΩΡΟ

από Τaλκ

ZFCSP047Καθώς το πιο αγαπημένο παιδικό ρολόι, το Flik Flak, γίνεται 30 ετών, η πρόσκληση για εορτασμό απευθύνεται σε εκατομμύρια παιδιά και ενήλικες, παντού στον κόσμο. Μια διαφημιστική ταινία, η ειδική συλλογή Γενεθλίων κι ένας διαγωνισμός οικογενειακών selfies επισκιάζουν κάθε τούρτα με κεράκια. Τρεις δεκαετίες προσφοράς πολύτιμης βοήθειας στα παιδιά ώστε να μάθουν να λένε την ώρα αξίζουν έναν μεγάλο εορτασμό. Είναι η ώρα να δοθεί το δώρο της ώρας.

ZFPSP013

Μια ιστορία κληρονομιάς και πρωτοτυπίας

Η Flik Flak γεννήθηκε το 1987 στη Biel της Ελβετίας. Υπήρξε το πρώτο ρολόι που δημιουργήθηκε γύρω από την ιδέα να διδάξει την εκμάθηση της ώρας και παραμένει μέχρι σήμερα το μόνο Ελβετικό ρολόι για παιδιά. Η μάρκα εξελίσσεται συνέχεια ώστε να απηχεί στις νέες γενιές και τις καινούργιες τάσεις, παραμένοντας πάντα πιστή στις αξίες της. Η αποστολή της Flik Flak δεν έχει αλλάξει από το ξεκίνημά της: να μας παρέχει τα πιο αξιόπιστα μέσα για να μαθαίνουμε την ώρα σωστά και κυρίως μέσα από το παιχνίδι. Αυτή η «διασκεδαστικο-εκπαιδευτική» μέθοδος έχει αναπτυχθεί σε στενή συνεργασία με εκπαιδευτικούς και είναι αυτό που διαφοροποιεί τα Flik Flak στα μάτια των παιδιών. Ακολουθεί αυστηρές προδιαγραφές που συνδυάζουν έξυπνα την ενστικτώδη εκμάθηση της ώρας με ένα αδιαμφισβήτητο σχεδιαστικό στιλ.

ZFCSP045

Ώρα για ποπ-κορν και χαμόγελα

Η νέα διαφημιστική ταινία της Flik Flak αποτελεί ουσιαστικά ένα σπονδυλωτό σενάριο που καλύπτει τρεις δεκαετίες και καλύπτει και τις τέσσερις γωνιές του κόσμου. Τα χαμόγελα των παιδιών από κάθε σημείο του πλανήτη, που παίρνουν δώρα ρολόγια Flik Flak καταγράφονται από διάφορες πηγές και περιλαμβάνουν από πλάνα αρχείου από το 1980 έως clips που τραβήχτηκαν μέσω κινητού τηλεφώνου. Τα διαχρονικά χαμόγελα και τα ευχαριστώ σε πολλές διαφορετικές γλώσσες, μπορείτε να τα απολαύσετε στο www.flikflak.com.

ZFBNP014_ZFBNP084

Το δώρο του Χρόνου

Τα δώρα αποτελούν ένα σημαντικό κεφάλαιο σε κάθε εορτασμό γενεθλίων και η Flik Flak ετοίμασε για το δικό της παγκόσμιο εορτασμό μια ειδική Συλλογή για να γιορτάσει τα  30 Χρόνια της. Η Συλλογή αποτελείται από 18 καταπληκτικά και κεφάτα ρολόγια για παιδιά, όλα Ελβετικής προέλευσης και με την ώρα να παρουσιάζεται μέσα από διάφορους  χρωματικούς κώδικες.  Αυτά τα ρολόγια εκτοξεύουν τη φαντασία των μικρότερων φίλων μας με cupcakes, αφρίζοντα ποτά, μπαλόνια και σημαίες. Για τα μεγαλύτερα αδέρφια τους υπάρχουν στιλάτα χρωματιστά σχέδια, πιο ενήλικα υλικά ώστε να έχουν ένα πιο σοφιστικέ στιλ στα δικά τους ρολόγια. Και όλα αυτά τα μοντέλα σίγουρα θα αποτελούν μια από τις σταθερές επιθυμίες των παιδιών στις λίστες δώρων των δικών τους γενεθλίων!

ZFCSP050

Τι κάνει τικ τακ στα ρολόγια Flik Flak;

Τα Flik Flak είναι τα ρολόγια που μαθαίνουν στα παιδιά όλου του πλανήτη να διαβάζουν την ώρα, από το 1987. Ήταν το πρώτο παιδικό ρολόι που εφάρμοσε την ιδέα της διδασκαλίας ανάγνωσης της ώρας, με εύκολο, εύληπτο και διασκεδαστικό τρόπο. Τα ρολόγια Flik Flak είναι Ελβετικής κατασκευής, διαθέτουν πλαστική κάσα και πλαστικό τζάμι που γυαλίζεται. Η ενέργειά τους τροφοδοτείται από τον Ελβετικό μηχανισμό quartz με τον οποίο είναι εξοπλισμένα, ενώ είναι και ανθεκτικά στους κραδασμούς και όσα διαθέτουν υφασμάτινο λουράκι πλένονται στο πλυντήριο στους 40º C. Η Flik Flak είναι εταιρία που ανήκει στον Όμιλο Swatch Group, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή και διανομέα ρολογιών στον κόσμο, με 160 σημεία παραγωγής στην Ελβετία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ






Facebook

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Τaλκ

talcmag.gr ©2023 – All Right Reserved.