Αρχική ΑΓΟΡΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΚΥΒΕΛΗ: Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΠΑΣΧΑ
Κυβέλη

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΚΥΒΕΛΗ: Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΠΑΣΧΑ

από Τaλκ

ΚυβέληΤο Πάσχα στα ζαχαροπλαστεία Κυβέλη, γνωστά πλέον για το πιο νόστιμο τσιζκέικ της Αθήνας, μετατρέπεται σε απόλυτη εμπειρία για τα πιτσιρίκια, τα οποία ούτως ή άλλως λατρεύουν τα γλυκά. Τουλάχιστον όμως εδώ οι γονείς μπορεί να είναι ήσυχοι όσον αφορά τα υλικά που χρησιμοποιούνται. Εμείς, σας προτείνουμε τα μπισκότα με αλεύρι Ζέας, πηγή σιδήρου και βιταμινών, χωρίς καθόλου συντηρητικά, με ελάχιστη γλουτένη και τα υπερ-φανταστικά πασχαλινά αβγά, σε σχέδια και χρώματα που θα τα ξετρελάνουν.

Μπισκότο με υπερδυνάμεις

Αυτό το μπισκότο από τα ζαχαροπλαστεία Κυβέλη θα σας κάνει να αναθεωρήσετε όσα πιστεύατε για τα μπισκότα μέχρι τώρα. Φτιαγμένο αποκλειστικά με αλεύρι Ζέας, χωρίς καθόλου συντηρητικά, με επιπλέον συστατικά τα κράνμπερις, το φρέσκο βούτυρο, την ακατέργαστη μαύρη ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος και λίγο αλάτι, γεμίζει με σίδηρο τις αποθήκες σας και αποτελεί ιδανική επιλογή για υγιεινό σνακ αντί γλυκού. Πρώτον, επειδή το αλεύρι Ζέας είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, σίδηρο, μαγνήσιο, ασβέστιο και πολλά θρεπτικά συστατικά, αλλά πολύ φτωχό σε γλουτένη και γι’ αυτό εύπεπτο. Δεύτερον, επειδή τα κράνμπερις – ή αλλιώς “πορφυρό φάρμακο” – εμπλουτίζουν το μπισκότο με έξτρα σίδηρο και πολλές βιταμίνες. Μάλιστα, σε ανάλυση που έγινε σε εργαστήριο, 100 γρ. μπισκότου Ζέας προσφέρουν 73,6 mg σίδηρο, 525% της ημερήσιας ποσότητας που έχει ανάγκη ένας ενήλικας! Light όχι δεν είναι, είναι όμως super food. Ξεκάθαρα!

 Υπερ-Πασχαλινά αβγά Κυβέλη

Τέρμα τα κοτοπουλάκια και τα συνηθισμένα πασχαλινά αβγά από σοκολάτα υγείας. Η Κυβέλη φτιάχνει πεντανόστιμα σοκολατένια αβγά με αγνά υλικά και κυρίως με πολλή φαντασία. Με πασχαλινές φιγούρες και ζωάκια για τα πιο μικρά παιδιά, με τους αγαπημένους ήρωες των πιο μεγάλων, η ζαχαρόπαστα και η δεξιοτεχνία μεταμορφώνουν το απλό δώρο της νονάς σε… παιχνίδι. Λέτε να μην τα φάνε;

Πού θα βρείτε τα ζαχαροπλαστεία Κυβέλη

Κυβέλη

Κατάστημα Βριλησσίων

Λεωφ. Πεντέλης 28, τηλ. 210 6897574

Κατάστημα Κολωνακίου

Καψάλη 3, τηλ. 210 7232259

Εργαστήριο (εξυπηρετεί με παραγγελίες)

Μπουζίκη 3, Πολύγωνο, τηλ. 210 6468060

(Eshop για όλη την Αττική)

Site: www.cheesecake.gr

Facebook: @KyveliCheesecake

Twitter: @KyveliP

Instagram: @kyveli_patisserie

Pinterest: Kyveli papaioannou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ






Facebook

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Τaλκ

talcmag.gr ©2023 – All Right Reserved.