Αρχική ΑΓΟΡΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ, ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΧΝΙΔΟΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΚΟΥΚΛΕΣ, ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΧΝΙΔΟΠΟΛΙΤΕΙΑ

από Taλκ Team

Οι παιδαγωγοί του Ι.Ι.Ε.Κ. ΟΜΗΡΟΣ  στο θεατρικό σανίδι! Αφορμή το πρωτότυπο έργο της Ερωφίλης Λέκα, καθηγήτριας θεατρικής αγωγής στον Τομέα Παιδαγωγικών Σπουδών.

Βρισκόμαστε στην Παιχνιδοπολιτεία…Πανάκριβες κούκλες από σπάνια πορσελάνη, παλιές κίτρινες κάλτσες με μάτια από κουμπιά, αστείες γαντόκουκλες, ρομπότ με σχεδόν άδειες μπαταρίες, κουρδιστοί πιγκουίνοι, ξύλινες μαριονέτες, αλλά και συλλεκτικές κούκλες ντυμένες με την τελευταία λέξη της μόδας.

 Μια ψεύτικη φήμη που διαδίδει ο Φασουλής, «για να σπάσει πλάκα», γίνεται η αιτία  για μια σειρά από αστείες παρεξηγήσεις, κωμικές καταστάσεις και μπερδέματα.

Οι παιδαγωγοί αναλαμβάνουν την πρόκληση να υποδυθούν τους ήρωες του έργου. Στο ταξίδι τους συναντούν τους σπουδαστές της γραφιστικής, που αναλαμβάνουν αφίσες και σκηνικά, τους σπουδαστές ηχοληψίας για την μουσική επένδυση και τους σπουδαστές αισθητικής για το μακιγιάζ. Μια δημιουργική  παρέα νέων που ζουν με φαντασία και επινοητικότητα την περιπέτεια του θεάτρου.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους θεατρόφιλους κάθε ηλικίας να μοιραστούν το πάθος με το οποίο δούλεψαν για την παράσταση, η οποία θα πραγματοποιηθεί  στις 4 και 5 Ιουνίου στην Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου-Καλαμπόκη (μετρό Ακρόπολη), με ελεύθερη είσοδο.

Από την θεατρική ομάδα του Τομέα Παιδαγωγικών του Ι.Ι.Ε.Κ. ΟΜΗΡΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ






Facebook

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Τaλκ

talcmag.gr ©2023 – All Right Reserved.