Αρχική ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ CD!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ CD!

από Taλκ Team
Το cd με τη μουσική της παράστασης Απαγορεύεται η Μουσική!” που παρουσιάζεται κάθε Κυριακή στη Μουσική Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών κυκλοφόρησε! 
Πολύχρωμο, χειροποίητο και φτιαγμένο με πολύ μεράκι από ηθοποιούς, μουσικούς και συντελεστές περιμένει να το χαζέψετε, να το φωτογραφήσετε, να το ξεφυλλίσετε, να το φιλήσετε και, αν τελικά το πάρετε, να το ακούσετε και να το ευχαριστηθείτε! Εκτός από τα τραγούδια της παραπάνω παράστασης, περιέχει και μουσικές του Άγγελου Αγγέλου από τις παραστάσεις “Τα μεγάλα ψέματα του μικρού Ερμή” και “Το αγόρι και η ευχή”.
Το cd διατίθεται στο φουαγιέ της Βιβλιοθήκης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (ανοιχτά καθημερινά 10.00-16.00 και Κυριακές 10.00-16.30).

Όσοι λοιπόν είδατε την παράσταση, ετοιμαστείτε να τραγουδήσετε φάλτσα με τον κύριο Φαλτσαδόρ και έπειτα το “ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ” και το ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ” με την κυρία Μενεξέ και τον Ερμόλαο.
 
Αλλά και όσοι δεν είδατε την παράσταση, ελπίζουμε να απολαύσετε τις μουσικές και τα τραγούδια μας και να αγαπήσετε αυτούς τους καινούριους ήρωες, όσο κι εμείς!
 
Καλή ακρόαση!
Ομάδα Κοπέρνικος
A3_OUT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ






Facebook

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Τaλκ

talcmag.gr ©2023 – All Right Reserved.