Αρχική ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

από Πελιώ Παπαδιά

Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους από 4 ετών και άνω σε εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο της Μαρίας Ρουσάκη “Η γυναίκα του γίγαντα”, το Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014, στις 12:30 το μεσημέρι, στον Πολυχώρο. 

Ο γίγαντας της ιστορίας μας είναι άγριος και στριμμένος, όπως και οι περισσότεροι άλλωστε. Ελάτε να κατεβάσουμε ιδέες και να σκαρφιστούμε τεχνάσματα που θα μαλακώσουν τον θυμό του. Την εκδήλωση εμψυχώνει η ηθοποιός Εύα Νικηφόρου.

0005937_195

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Όλοι οι γίγαντες είναι άγριοι και στριμμένοι. Έτσι κακός είναι κι ο γίγαντας της ιστορίας μας. Η γυναίκα του όμως… τον αγαπάει και τον φροντίζει. Κι έτσι βρίσκει τρόπο να μερέψει την αγριάδα του και να μαλακώσει τον θυμό του. Στύβει το μυαλό της, κατεβάζει ιδέες, σκαρφίζεται τεχνάσματα. Και τελικά τα καταφέρνει: μαθαίνει στον άντρα της να χαμογελάει στα όμορφα της ζωής. Όπου τα βρίσκει.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος). Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της εκδήλωσης, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 211 3003580.

 Πολυχώρος Μεταίχμιο, Ιπποκράτους 118, Αθήνα 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ






Facebook

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Τaλκ

talcmag.gr ©2023 – All Right Reserved.