Αρχική ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ 25 ΑΤΟΜΑ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ 25 ΑΤΟΜΑ

από Τaλκ

Εικοσιπέντε άτομα (γιατροί νοσηλευτές και ιδιώτες) αναμένεται να καταθέσουν στους Αστυνομικούς του «Ανθρωποκτονιών» που έχουν αναλάβει την υπόθεση για τους περίεργους θανάτους των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Αυτό που ερευνάται, είναι η περίπτωση του να υπάρχει όχι ιατρική αμέλεια, αλλά κάποιος εξωτερικός παράγοντας. Το Ανθρωποκτονιών δεν έχει στοχοποιήσει ακόμα ανοιχτά κάποιον, ενώ διερευνά με μεγάλη προσοχή την υπόθεση για να βρει εξηγήσεις. Το γεγονός ότι μέχρι στιγμής η έρευνα δείχνει ότι κανένας γιατρός δεν λειτούργησε έξω από το πρωτόκολλο, αλλά και κατηγορίες που εξέφρασαν οι ίδιοι οι γιατροί είναι ένα από τα στοιχεία που ώθησαν την Εισαγγελία Πατρών να αποστείλει τον φάκελο της υπόθεσης στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα, δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας, που έχασε τελευταία τη ζωή της. Τα αποτελέσματα αυτά μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις στην υπόθεση.

Στο «φως», εντωμεταξύ, βγήκε η κατάθεση που έδωσε ο παππούς των κοριτσιών λίγο διάστημα μετά τον θάνατο της Μαλένας, της πρώτης από τις τρεις αδελφές που κατέληξαν. Φαίνεται να είπε, βασιζόμενος στις πληροφορίες που έπαιρνε από το περιβάλλον του, πως η υγεία της μικρής παρουσίαζε συνεχή βελτίωση. Παράλληλα, είχε τονίσει πως οι γιατροί έκαναν τα πάντα για τη σώσουν. Τα λεγόμενά του αυτά, ωστόσο, έρχονται σε αντίθεση με τα όσα υποστήριξαν οι γονείς των παιδιών, που είχαν καταθέσει αγωγή για τον θάνατο της Μαλένας. Η αγωγή αυτή, με την οποία άφηναν αιχμές για ιατρικό λάθος, είχε απορριφθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ






Facebook

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Τaλκ

talcmag.gr ©2023 – All Right Reserved.