Αρχική ΝΕΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΛΙΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΦΟΥΣΤΑ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΛΙΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΦΟΥΣΤΑ

από Τaλκ

Επίθεση από καθηγητή δέχθηκε μαθητής  που επέλεξε να φορέσει φούστα στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου. Όπως καταγγέλλει γονέας στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, ο καθηγητής επιτέθηκε λεκτικά στο παιδί της 1ης Γυμνασίου, φτάνοντας στο σημείο να το χαρακτηρίζει «ντροπή της κοινωνίας».

Το σκηνικό έγινε Τρίτη. Ο καθηγητής, σύμφωνα με τα παιδιά, πρόσβαλε το παιδί μπροστά σε όλη την τάξη, αποκαλώντας το «ντροπή της κοινωνίας». Το έβγαλε έξω από την τάξη και το έστειλε στο γραφείο της διεύθυνσης. Ειδοποιήθηκαν  οι γονείς του παιδιού που πήγαν στο σχολείο και όπως ήταν φυσικό ζήτησαν εξηγήσεις.

Σύσσωμη η μαθητική κοινότητα αντέδρασε στο περιστατικό, με αγόρια και κορίτσια να διαμαρτύρονται με τον δικό τους τρόπο. «Ξεσηκώθηκε όλο το σχολείο με αποτέλεσμα τα παιδιά σαν διαμαρτυρία να πάρουν την απόφαση και να εμφανιστούν την επόμενη ημέρα ντυμένα τα κορίτσια με παντελόνια και γραβάτες και τα αγόρια με φούστες. Τα παιδιά και σήμερα, με ελάχιστες εξαιρέσεις, εμφανίστηκαν έτσι πάλι ντυμένα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο το πρωί, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων θα συναντηθεί με τη διευθύντρια του σχολείου προκειμένου να συζητηθεί το πρόβλημα που ανέκυψε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ






Facebook

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Τaλκ

talcmag.gr ©2023 – All Right Reserved.