HOTΣΥΝΤΑΓΕΣ Σήμερα φτιάχνουμε arancini με ρύζι από Έλενα Σμπώκου 7 Φεβρουαρίου, 2022 από Έλενα Σμπώκου 7 Φεβρουαρίου, 2022 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 1 Ε, λοιπόν, δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι θα άρεσαν στα μικρά αυτά τα arancini (ρυζοκροκέτες). Τελικά, μεγαλύτερη επιτυχία είχε το ρύζι ως leftover παρά την ώρα που έγινε ως συνοδευτικό! Σημειώστε τη συνταγή Arancini με ρύζι Εκτύπωση Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 2 κούπες leftover ρύζι 1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη 1 κούπα mozzarella τριμμένη 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 κούπες τριμμένη φρυγανιά ή ψωμί 2 κουταλιές κορν φλάουρ λάδι για τηγάνισμα Εκτέλεση Σε μεγάλο μπολ ανακάτεψε όλα τα υλικά και πλάσε μπαλίτσες ρυζιού. Σε ένα μικρότερο μπολ βάλε το κορν φλάουρ και μια κούπα νερό, ανακάτεψε τα καλά. Βούτηξε τις μπαλίτσες στο μίγμα νερού και κορν φλάουρ και μετά πανάρισέ τες. Τηγάνισε τα arancini σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσουν. Εμείς το σερβίραμε με τυρί κρέμα χτυπημένο μαζί με φέτα και πελτέ ντομάτας ! Δοκίμασέ το και μην ξαναφάς ξαναζεσταμένο ρύζι Η Έλενα Σμπώκου είναι food blogger και ασχολείται με τη μαγειρική από το 2007, συνταγές της μπορείτε να βρείτε στο elenascooking.blogspot.com aranciniρύζισυνταγή 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο ΙΛΙΟΝ: ΕΚΤΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΜΑΘΗΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΟΥΣΕ ΦΟΥΣΤΑ Επόμενο άρθρο ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: “Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ 100 ΛΕΞΕΙΣ” ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ The Meet Market #EasterEdition στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων Τέμπη: Ανοιχτή η υπόθεση για περαιτέρω έρευνα από το Ευρωκοινοβούλιo Ταξίδι με παιδιά Εξερευνώντας τα μυστικά του εγκεφάλου Αγάπη, πάνω από όλα Πινόκιο για όλους στο Εθνικό Θέατρο