Αρχική ΝΕΑ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΛΕΣΒΙΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ

ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΛΕΣΒΙΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ

από Τaλκ

53305622_362923607629810_8860514976142458880_nΗ Callie είναι ένα κοριτσάκι που δίνει μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, όπου διαγνώστηκε πριν από ένα χρόνο σε ηλικία 18 μηνών. Η μικρή χρειάζεται πολλά χρήματα για την θεραπεία της και οι γονείς της αναγκάστηκαν να ανοίξουν μία πλατφόρμα δωρεών για να καταφέρουν να καλύψουν τα έξοδά της. Αν και μία γυναίκα σκόπευε να δώσει ένα μεγάλο ποσό που θα βοηθούσε σημαντικά τη μικρούλα, τελικά απέσυρε τη δωρεά όταν έμαθε πως τη μεγαλώνουν δύο γυναίκες.

«Οι προσευχές μου είναι με την Callie. Ήμουν έτοιμη να δωρίσω 7.600 δολάρια, μέχρι που έμαθα πως οι γονείς της είναι λεσβίες. Λυπάμαι. Προσεύχομαι γι’ αυτή, ωστόσο ίσως αυτός είναι ο τρόπος του θεού για να σας αποσπάσει την προσοχή και να σας κάνει να καταλάβετε ότι χρειάζεται μία μανούλα και έναν μπαμπάκα, όχι δύο μανούλες»!

Όπως ήταν αναμενόμενο, το σοκαριστικό μήνυμα της γυναίκας και η απόφασή της προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

Ευτυχώς όμως η δημοσιοποίηση αυτού του περιστατικού ενθάρρυνε πολλούς άλλους να κάνουν δωρεές.

«Η σύζυγός μου και εγώ δωρίζουμε μερικά χρήματα για να καλύψουμε την δωρεά που ακυρώθηκε. Και εμείς ως λεσβίες έχουμε κάνει παιδιά και γνωρίζουμε τις διακρίσεις που εξακολουθούν να υπάρχουν. Θα προσευχηθούμε για την Callie και τις μητέρες της», αναφέρει το μήνυμα σε μια εκ των δωρεών.

«Κάνω τη δωρεά επειδή είμαι Χριστιανός και πιστεύω πως ο Θεός μας αγαπά όλους».

Μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί μέσω ιστοσελίδας περί τα 80.000 δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ






Facebook

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Τaλκ

talcmag.gr ©2023 – All Right Reserved.