Αρχική ΝΕΑ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΝΤΙΛΑΝ ΤΗΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ ΜΑΣ. ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 52 ΕΤΩΝ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΛΙΟΥΚ ΠΕΡΙ

ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΝΤΙΛΑΝ ΤΗΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ ΜΑΣ. ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 52 ΕΤΩΝ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΛΙΟΥΚ ΠΕΡΙ

από Τaλκ

newego_LARGE_t_821_105899272Σε ηλικία μόλις 52 ετών πέθανε σήμερα ο Λιουκ Πέρι μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Πέμπτη στο σπίτι του με αποτέλεσμα οι γιατροί σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια να τον βάλουν σε τεχνητό κώμα.

Ο Αμερικανός ηθοποιός είχε γίνει γνωστός για τους ρόλους του στις τηλεοπτικές σειρές «Beverly Hills» και «Riverdale».

giphy

Ο εκπρόσωπος του Πέρι επιβεβαίωσε το θάνατό του το απόγευμα αναφέροντας ότι ήταν περιτριγυρισμένος από τα παιδιά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ ζήτησε παράλληλα σεβασμό στην ιδιωτικότητά τους.

90210 (1)

Ο Πέρι γεννήθηκε στο Οχάιο το 1966 και λίγο μετά την αποφοίτησή του μετακόμισε στο Λος Άντζελες. Μετά από πάνω από 200 οντισιόν ξεκίνησε επί της ουσίας η καριέρα του, που απογειώθηκε όταν έπαιξε τον Ντίλαν Μακ Κέι στη σειρά “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” από το 1990 έως το 1995 και από το 1998, μέχρι το φινάλε της το 2000.

Ο ρόλος του ήταν ενός αντισυμβατικού και ατίθασου νέου, που λειτουργούσε ως το αντίπαλο δέος του “καλού παιδιού” Μπράντον που υποδυόταν ο Τζέισον Πρίστλεϊ, αλλά και ως “μήλο της έριδος” ανάμεσα στις άσπονδες φίλες Μπρέντα (Σάνεν Ντόχερτι) και Κέλι (Τζένι Γκαρθ).

luke_perry

Την ημέρα που ο ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό, το Fox ανακοίνωσε έναν νέο κύκλο για τη δημοφιλή σειρά στην οποία, όμως, ο ίδιος δεν θα συμμετείχε, καθώς πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Riverdale».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ






Facebook

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Τaλκ

talcmag.gr ©2023 – All Right Reserved.