Αρχική ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΦΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ. ΜΙΑ ΤΙΓΡΗ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ
Μια τίγρη στον κήπο

ΑΦΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ. ΜΙΑ ΤΙΓΡΗ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ

από Τaλκ

Μια τίγρη στον κήποΤο Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2018, στις 12:00, οι εκδόσεις Μικρή Σελήνη και τα βιβλιοπωλεία Ευριπίδης προσκαλούν τα παιδιά από 3 ετών να  διαβάσουν τη σουρεαλιστική ιστορία της Νόρας και της Τίγρης από το βιβλίο “Μια Τίγρη στον Κήπο”, της συγγραφέα & εικονογράφου Lizzy Stewart. Άραγε υπάρχουν τίγρεις, πολικές αρκούδες, λιβελούλες και αρπακτικά φυτά στον κήπο της γιαγιάς;

Η γιαγιά ισχυρίζεται ότι υπάρχει μια τίγρη στον κήπο, αλλά η Νόρα δεν την πιστεύει. Της λέει, επίσης, ότι στο ίδιο μέρος ζουν μια γκρινιάρα πολική αρκούδα, φυτά που μπορούν να σε φάνε με μια μπουκιά και λιβελούλες, μεγάλες σαν πουλιά.

Η δύσπιστη Νόρα πλήττει αφόρητα και αποφασίζει να βγει έξω να ρίξει μια ματιά. Άραγε η γιαγιά θα επιβεβαιωθεί;

Μια γλυκιά και ταυτόχρονα σουρεαλιστική ιστορία, με υπέροχη εικονογράφηση, που απέσπασε το βραβείο Waterstones 2017 στην κατηγορία των εικονογραφημένων βιβλίων για παιδιά. Η Lizzy Stewart, συγγραφέας και εικονογράφος, κάνει μια βουτιά στον κόσμο της φαντασίας και μας μιλά για την αξία της πίστης στον εαυτό, αλλά και στους άλλους. Με κεντρική ηρωίδα ένα κορίτσι, μας μιλά έμμεσα για τη φύση, την έμφυτη παιδική περιέργεια αλλά και τη σημασία του να είναι κανείς ανοιχτός στο καινούριο και το διαφορετικό.

Ελάτε να μάθουμε που μπορεί να φτάσει η αστείρευτη παιδική φαντασία σε μια υπέροχη διαδραστική αφήγηση

Μια τίγρη στον κήπο

Για παιδιά από 3 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης, Λ. Κηφισίας 310, Κηφισιά | Τ. 210 80 75 792.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ






Facebook

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Τaλκ

talcmag.gr ©2023 – All Right Reserved.