Αρχική ΑΓΟΡΕΣ FLOGO CALM CREAM THS PHARMASEPT ΚΑΙ ….ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ

FLOGO CALM CREAM THS PHARMASEPT ΚΑΙ ….ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ

από Τaλκ

Flogo Calm CreamΗ Flogo Calm Cream είναι κρέμα εξειδικευμένης δράσης για πρόσωπο & σώμα, που ανακουφίζει ερεθισμούς και ηλιακά, θερμικά ή χημικά εγκαύματα. Η σύνθεσή της προσφέρει ενυδατική & αντισηπτική δράση ενώ παράλληλα ενισχύει την ανάπλαση της επιδερμίδας. Αποτελεί ιδανική λύση μετά από αποτρίχωση, ξύρισμα ή χημικό peeling.

Χάρη στους φυτικούς οξυγονοποιημένους εστέρες ειδικής επεξεργασίας (OGT) ενισχύεται η άμεση ανάπλαση της επιδερμίδας και η επουλωτική δράση. Το υαλουρονικό και γλυκεριτινικό οξύ ενισχύουν την ελαστικότητα και την επουλωτική ικανότητα της επιδερμίδας, αυξάνουν την ενυδάτωση και την αντοχή του δέρματος. Το Τea Tree oil και η Βιζαμπολόλη προσφέρουν καταπραϋντική, αντισηπτική & αντιφλεγμονώδη δράση στο ερεθισμένο δέρμα. Το έλαιο αβοκάντο, το έλαιο καλέντουλας και η Aloe vera είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά & βιταμίνες, και ιδιαίτερα ευεργετικά για την ανακούφιση και ενυδάτωση του ταλαιπωρημένου δέρματος. Η Βιταμίνη E, η Προβιταμίνη Β5 και το Βούτυρο Καριτέ ενυδατώνουν έως και τα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας και περιποιούνται το αφυδατωμένο ή ερεθισμένο δέρμα.

Δεν περιέχει οινόπνευμα, αλλεργιογόνα & parabens.

Tip! Για να εξασφαλισθεί η μέγιστη δυνατή δράση της Flogo Calm Cream θα πρέπει να εφαρμόζεται σε παχύ στρώμα πάνω στο δέρμα.

Κλινικά μελετημένη στο γερμανικό ινστιτούτο Derma Consult

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ






Facebook

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Τaλκ

talcmag.gr ©2023 – All Right Reserved.